Blikk

Beat: a zene lehet a kiút a pokolból

► A nejét nem kaphatja vissza, de új kapcsolata van, albérletet keres a Fekete Vonat sztárja

-

BUDAPEST — Az elmúlt időszakban nyílt titok volt, hogy a Fekete Vonat rappere egyre mélyebbre csúszik, most azonban úgy tűnik, végre összeszedt­e magát: úgy értesültün­k, Beat, azaz Fehér Tibor albérletet keres, fellépni jár, látszólag a szerelmi élete is kisimult, a boldogságá­t pedig tetőzi, hogy megszülete­tt második unokája, akit már a karjába is vehetett.

– Lenyugodot­t kicsit, átértékelt­e a dolgokat maga körül.

A családját már teljesen nem kaphatja vissza, ugyanis a volt felesége lezárta a közös életüket, de legalább az unokáját láthatta Fehér Tibor, azaz Beat élete remélhetől­eg

sínre kerül megtiltott­a neki, hogy az unokával találkozzo­n. Úgy tűnik, a helyzet azonban enyhült valamelyes­t.

Talán megbocsáta­nak neki a gyerekei, de idő kell nekik. Végre csillapodn­i látszik a botrány körülötte, a zene lesz a kiút neki a rossz időszakból

– árulta el a rapper egy másik, neve elhallgatá­sát kérő ismerőse, aki hozzátette, hogy kedvesével is rendezte a viszonyát Beat, és újra együtt vannak.

Mint a Blikk korábban megírta, a rapper gyakorlati­lag hajléktala­nként élt, sorra fordultak el tőle az ismerősei, a barátai. A Fekete Vonat koncertjéb­ől előre felvett gázsijából semmi sem maradt, kaszinókba­n látták feltűnni, de ott is kéregetett. A családját elhagyta, ezért elfordulta­k tőle, majd egy ideig munkásszál­lón húzta meg magát, a közelmúltb­an azonban onnan is mennie kellett, ekkor került utcára a rapper, akit lapzártáig nem értünk el.

Megkattant­am. 300 forintom van két napja, és hajléktala­n vagyok. Persze igyekszem nem elkövetni bűncselekm­ényeket,

meg ilyenek. Hiába voltam fent 10 ezer ember előtt, hiába mondták, hogy enyém a pénz, itt járkálok 300 forinttal – mondta korábban Beat az elhíresült élő bejelentke­zése során a Népszínház utcában sétálva.

A zenész ismerősei szerint a hirtelen újra felívelő hírnév részegítet­te meg Beatet, korábban a szomszédok állították, hogy az utcán kiabálta, végre gazdag híresség lesz. A neve elhallgatá­sát kérő informátor szerint mostanra ő is belátta, hogy hibát hibára halmozott.

– Nagy volt rá a mellény, de hatalmas pofont kapott az élettől. Szerencsér­e vannak még mellette olyan emberek, akik így is támogatták, próbálták jó útra téríteni. Beat egy tehetséges zenész, ehhez ért igazán. Akik szeretik, mind azért szurkolnak, hogy visszatalá­ljon az igazi útjára – árulta el az informátor.

Orosz Barbara forgatni érkezett a viaszszobr­ok közé, ám jutott idő

egy vicces fotóra is

BUDAPEST — Vicces fotót osztott meg a közösségi oldalán Orosz Barbara. A műsorvezet­ő a nemrég megnyílt Madame Tussauds Budapest viaszszobo­r-múzeumba látogatott el, ahol még a korábbi amerikai elnökkel, Donald Trumppal is „készített egy közös fotót”.

„Hát Hölgyeim és Uraim! Egy biztos. Nagyon menő, hogy már nekünk is van Madame Tussauds múzeumunk!! Tegnap úgy 3 órát forgattunk a frenetikus kiállítói terekben. Jövő héten elviszlek titeket Tűsarokban! Élmény a javából!” – írta a fotó mellé a műsorvezet­ő, akitől több kommentelő is megkérdezt­e, vajon ő is viaszból van-e, ám Orosz Barbi igyekezett mindenkit megnyugtat­ni, hogy személyese­n pózol a fotón.

KEDDTŐL

 ?? ?? Kreatív
Kreatív
 ?? ?? – mondta lapunknak a rapper egyik ismerőse.
Azért is nagy boldogság ez Beat számára, mert korábban a közösségi oldalán arról panaszkodo­tt, hogy lányával olyannyira megromlott a kapcsolata, hogy gyermeke korábban
Lendület
– mondta lapunknak a rapper egyik ismerőse. Azért is nagy boldogság ez Beat számára, mert korábban a közösségi oldalán arról panaszkodo­tt, hogy lányával olyannyira megromlott a kapcsolata, hogy gyermeke korábban Lendület

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary