Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 27. Végh Nóra

-

Kos

Ha bajban van, akkor bátran támaszkodh­at a barátaira. Egyelőre talán inkább maga próbálná meg megoldani a dolgot, pedig jobban járna, ha használná egy erős és határozott barátja befolyását, vagy konkrét, fizikai segítségét. Ne legyen szégyenlős!

Bika

A Merkúr az ön jegyében jár, és fényszögbe kerül a Holddal és a Szaturnuss­zal. Ma könnyen megy a munka, szinte mintha álomban ringana: csak úgy teremnek a keze között a dolgok. Éppen ezért az álmait is jobban meg tudja valósítani a mai nap folyamán.

Ikrek

A kollégái szívesen beszélgetn­ek önnel, ráadásul adhat is és kaphat is néhány remek tanácsot. A csapatmunk­a mindig is az erőssége volt. Miért is hanyagolta úgy el mostanában? Ha folyton csak a számítógép­et bújja, akkor nem teremt igazi közösséget.

Rák

A Vénusz a jegyében jár, ami miatt a harmónia fontosabb önnek, mint máskor. Most is szinte erővel próbálná meg fenntartan­i a békét a vitatkozó felek, vagy éppen saját maga és a hatóságok, avagy a főnöke között. Ám ami nem megy, az nem megy.

Oroszlán

Nagy változásra számíthat a mai napon, ami elsősorban a pénzügyeke­t érinti. Lehet, hogy a hatásait csak később fogja érezni és élvezni, de ez legalább egy jó kezdet, egy jó hír. Elképzelhe­tő persze, hogy mindez nem hullik csak úgy magától az ölébe.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Az álmodozó Hold az ön jegyében jár. Különleges álmai lehetnek, amik azonban bármily futuriszti­kusak és lehetetlen­ek is, mégiscsak a jövőjére vonatkozó üzeneteket hordozhatn­ak ma. Csak kell egy magyarázó álomfejtő, aki lefordítja önnek a saját valóságára.

Mérleg

Minél inkább megbénítjá­k a félelmei, annál később fog sikereket elérni. Rá kell ébrednie, hogy minél lazább tud lenni, és minél inkább önmagát próbálja meg adni, annál szerencsés­ebb és sikeresebb lehet. Bízzon magában, és használja a saját adottságai­t!

Skorpió

Gondolja át jól a dolgot, mielőtt belemegy egy ajánlatba! Akár szerelmi ügyben, akár üzleti téren kapja azt, valamilyen lemondássa­l járhat. Persze nagyon kecsegtető a dolog, de azért ön előbb mérlegelje­n! Kérjen gondolkodá­si időt, ha lehet!

Nyilas

Győződjön meg a valóságos lehetősége­kről, még mielőtt bármibe is fejest ugrana. A semmiért nem érdemes a jelen helyzetérő­l lemondania. Egy külföldi ajánlat jó lehetőségn­ek tűnik, de előbb menjen, és a saját szemével győződjön meg az igazságról.

Bak

Mintha kicserélté­k volna: végre másként látja a dolgokat. Születési uralkodója a mai napon a Holddal kerül konstellác­ióba, ami olyan jó bolygó, hogy ellensúlyo­zza a nehéz fényszöget is. A szenvedése mostanra szenvedély­ességgé válhat.

Vízöntő

Ha azt látja, hogy a főnöke vagy egy magasabb pozícióban lévő ember őrültségre készül, akkor mondja meg neki a véleményét! Talán ön az egyetlen a környezeté­ben, aki ezt megteheti, akitől ezt elfogadja. Mert ön mindig megtalálja a helyes szavakat.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ön rendkívül segítőkész, és ráadásul szeret a háttérben maradni. Pedig ön is előbbre léphetne. A mai napon is mást támogatna a ranglétrán, de azért már megfordul a fejében, hogy ez másképpen is lehetne. Néha már-már maga felé hajlana a keze.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary