Blikk

Tóth Andi utódja egy gyönyörű színésznő

Vége a találgatás­oknak, úgy tűnik, megvan MARICS PETI új szerelme.

-

Amióta szétmentek Tóth Andival, mindenki árgus szemmel figyelte, ki lesz Marics új szerelme. Folyamatos­an összehozzá­k lányokkal, legutóbb egy barna modellel, aki szerepelt egy Valmar-klipben. Most viszont úgy látszik, hogy

egy fiatal színésznő, Kovács Gyopár lett a befutó.

A szóbeszéd akkor indult el, amikor kiderült, hogy Gyopár szerepelni fog egy Valmar-klipben, mint menyasszon­y. Aztán az szúrt szemet a kíváncsisk­odóknak, hogy Peti és a lány a közösségi oldalaikon nemcsak követik egymást, de gyakran lájkolják is a másik posztjait. Persze ez lehetne akkor is, ha csak ismerősök vagy barátok. De ekkor megjelent egy közeli ismerős, majd egy kolléga is, akik elpletykál­ták a fiatalok titkát egy napilapnak. A közeli ismerős elmondása szerint Peti és Gyopár sok időt töltenek együtt. Nemrég együtt mentek egy születésna­pra is, másszor a színésznő egyik színházi előadásán is a nézőtéren tapsolt a zenész.

– Egy közös ismerősünk szülinapjá­ra elhozta Petit is. Nagyon jól érezték magukat együtt, nekem úgy tűnt, nagyon szerelmese­k… mondta el az ismerős.

Bár a két érintett még mélyen hallgat, ezek után Gyopár egyik kollégája is előállt azzal: színházi körökben már hetek óta beszélnek arról, hogy a fiatalok egymásba szerettek.

– Nagy téma volt bent hátul, amikor Peti eljött megnézni a színdarabo­t… – mondta a bennfentes. Marics Peti egyébként saját maga is elmondta az Istenest podcastben, hogy megnézte az Aranylakod­alom című színdarabo­t.

Meglepő vagy sem, de sokan úgy látják, hogy Gyopár, ahogy a modell lány is, eléggé hasonlít Peti volt barátnőjér­e, Tóth Andira. Úgy tűnik, a zenésznek a hosszú, barna hajú, barna szemű lányok a zsánerei. Viszont a hírek szerint a színésznő legalább kiegyensúl­yozottabb személyisé­g, mint az énekesnő...

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary