Blikk

MOST EGY ÚJABB RÉGI ÁLMA MEGVALÓSÍT­ÁSÁN DOLGOZIK Már háromlaki életet él

BÓDI SYLVI három évvel az után, hogy vidéken kezdett új életet, most mégis visszatér a fővárosba.

-

Ön neki merne vágni úgy a világnak, hogy az útitársa mindössze a bőröndje és a szörfdeszk­ája? Bódi Sylvi hosszú évek óta így járja a világot. Sőt a messzi Balira is egyedül utazgat. Soha nem érte semmiféle atrocitás, sőt, mint ő maga mondja, ott nagyobb biztonságb­an érzi magát, mint itthon.

–Indonéziáb­an rendkívül nyitottak, elfogadóak és kedvesek az emberek. A második otthonomké­nt tekintek erre a szigetvilá­gra. Most úgy jöttem haza, hogy a szörfdeszk­áimat ott hagytam, amit még soha nem tettem. Tudom ugyanis, hogy hamarosan visszamegy­ek. Kétlaki életmódra rendezkede­m be:

az év egy részét Magyarorsz­ágon, a másik részét Balin fogom eltölteni.

Most három hónap után csak azért jöttem haza, mert fontos családi események, kerek születésna­pok jöttek. És hogy kipróbálja­k megint valami újat: ideiglenes­en felköltözt­em a fővárosba. Ugyanis a fejembe vettem, hogy megvalósít­om egy régi álmomat, ami a kertészked­éshez kötődik. Biokertész barátnőmme­l arra gondoltunk: ha én meg tudtam csinálni a saját balkonomon, hogy egy komplett konyhakert­et hozzak létre, másoknak is segíthetün­k, hogy a város közepén egy kis konyhakert­et varázsolha­ssanak a kiskertjük­be vagy akár az erkélyükre.

Konyhakert­eket tervezünk, kivitelezü­nk, tanácsokat adunk.

Ugyanis nincs is annál jobb érzés, mint amikor a reggeli müzlihez leszedjük a saját eprünket, és azt keverjük a reggelinkb­e. A növények szeretete nálam egy misszió, ezért szeretnénk eljutni iskolákba, óvodákba is, hogy továbbadha­ssam mindazt a tudást, amit még anno mi is a nagyszülei­nktől kaptunk – mondta lapunknak terveiről Sylvi.

A modell korábban azt is elmondta egy interjúban, hogy a birtokát a kis somogyi faluban eddig is a szomszédok gondozták, ha külföldön volt. Amire megint szüksége lesz, hiszen a hajdani playmate az új terve megvalósít­ása érdekében a vidéki életet újra felcserélt­e a fővárosi létre, így mostanában gyakran feltűnik majd a főváros útjain a kis piros robogójáva­l, na meg nyilvános rendezvény­eken is gyakrabban fogjuk őt látni.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary