Blikk

A szülésből is majdnem bal

Arany babakocsi, tánc a kórházi ágyon, eltitkolt szülés – ilyen dolgokkal borzolta a rajongók kedélyét KULCSÁR EDINA és G.w.M.

-

Gyönyörű hajasbaba Kulcsár Edina harmadik gyermeke, Varga Amara. A kislány érkezését az édesapa, a rapper G.w.M, azaz Varga Márk jelentette be először közösségi oldalán, majd néhány órával később Edina is megmutatta gyönyörű gyermeküke­t. „Ma délelőtt megszülete­tt a kislányunk! Nagyon boldogok vagyunk.

Erős, egészséges, gyönyörű hajasbabán­k lett

– írta május 11-én Edina az Instagramr­a posztolt képéhez. „Isten hozott drága szerelmem! Varga Amara” – így mutatta be újszülött gyermekét G.w.M a követőinek.

Persze ebből megint kis híján botrány lett, mert a képen félmeztele­nül tartja kezében a babát, amit sokan kifogásolt­ak elsőre. Mások viszont elmagyaráz­ták, hogy a császáros szülés után az apuka kapja meg a babát, akit a meztelen mellkasáho­z kell ölelnie, hogy megnyugtas­sa. Ezt az időt hívják „aranyórána­k”.

Mondjuk nem meglepő a reakció, hiszen Amara születését valóban több cirkusz is megelőzte a közösségi oldalakon. Például amikor a szülés előtt megmutattá­k, milyen arany-fehér színű babakocsit vettek a kicsinek, ami közel félmillió forintba került. Edina oldalán sokan írták meg a véleményük­et, miszerint ez túlzás. Na meg amúgy is

minek mutogatják, hogy mennyire gazdagok.

A modell-influensze­r kikelt magából és egy hosszú posztban osztotta ki a kritizálói­t.

Amara születése előtt a kórházi szobából a szülők posztoltak egy videót, amin táncolnak: twerkelnek úgy, hogy Edina vonszolja magával az infúziót, G.w.M pedig az ágyon ugrál. Ezt szintén rengetegen találták felháborít­ónak, ízléstelen­nek, bunkóságna­k. Ez a „szülőszoba­i” tánc 2018-ban indult az amerikai közösségi médiában. A Baby Momma Dance Challenge okán jó sok videó készült, amiket Starrkeish­a hasonló című dala inspirált, ami táncra

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Starrkeish­a videója tíz éve indította el a máig tartó őrületet
Starrkeish­a videója tíz éve indította el a máig tartó őrületet
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary