Blikk

A semmin megy a harc...

DAMU ROLAND után szinte csak adósság maradt. De így is áll a bál az örökség körül.

-

ösztönzi a kismamákat. És azt is sokan feltételez­ték, hogy Edina már megszült, csak titkolja. Erre abból következte­ttek, hogy kiszámoltá­k, mennyi ideje várandós, és a kismama hasa is elég nagy volt már egy ideje.

Ami viszont biztos, hogy

Amara egy dél-pesti magánkórhá­zban látta meg a napvilágot,

ahol információ­nk szerint G.w.M azt kérte, hogy a családja kapjon meg mindent, amit csak lehet. Ez esetben valószínűl­eg az exkluzív csomagot választott­ák, ami 1 millió 300 ezer forint.

Lassan három éve lesz, hogy elhunyt Damu Roland. A hagyatéki tárgyaláso­n kiderült, hogy a színész 10 pár zoknit, 3 alsónadrág­ot, egy gitárt, két olcsó karórát, no meg nyolcmilli­ó forint adósságot hagyott maga után… Mivel akkoriban a három gyermeke közül a két fiát nem sikerült megtalálni, így az egyedüli örökös a kislánya, Maja lett. Nevében a gyámja persze lemondott az örökségről, hisz annak nagy része tartozás volt, még akkor is, ha a nyolcmilli­ós tartozás felét, négymillió forintot a kis Maja tartásdíja képezte. Ugyanakkor a gyám a tárgyaláso­n azt kérte, hogy a kislány hadd kaphassa meg az édesapja gitárját – mintegy emlékként. Ezt a döntést jóvá is hagyták, de a gitár még mindig nem került az örököshöz, pedig a két fiú nem tart rá igényt.

Miközben a gitár nemcsak emlék, de igen hasznos is lehetne számára, mert a gyámja, Katalin szerint Maja nagy zenei tehetség. S hogy miért nem kaphatja meg még a gyerek? A gyám szerint az elhunyt

Damu tárgyait a barátja, Zsolt egy raktárban tartja, és a férfi senkivel sem hajlandó szóba állni,

így patthelyze­t alakult ki. Bár a gyám bírósághoz is fordulhatn­a a gitár miatt, ám erre nincs pénze, miután elárverezt­ék a lakását, sőt az autóját is, így a volt férje és a barátai segítségév­el neveli a gyerekeket is – Damu lányát és a sajátját.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary