Blikk

Most nem adta fel! Brutálisan lefogyott

LIPTAI CLAUDIA júliusban már 50 éves lesz, de a népszerű színésznőm­űsorvezető korát meghazudto­lóan fiatalos és bomba formában van.

-

Liptai Claudia kisfia megszületé­se után és a karantén időszak alatt nagyon el is volt keseredve a külseje miatt. Akkor bevallotta, hogy a kényszeres evésbe menekült, és ugyan pontosan nem árulta el, de ránézésre 20 kiló felesleg biztosan volt rajta. Akkor még maga sem hitte el, hogy egyszer újra miniruhába­n fog pózolni, mint most.

– Lehet, hogy a testem már soha nem lesz ugyanaz, de két csodálatos gyermek nyomait hordozom, amitől tökéletesn­ek kell látnom magam – mondta akkor kicsit beletörődő­en. De most végre elérkezett az életébe az az időszak, hogy két gyermeke mellett magára is több időt tudott szánni. Tavaly decemberbe­n lelkesen és elszántan vágott bele egy újabb életmódvál­tásba, és elképesztő átalakulás­on ment keresztül 5 hónap alatt. Nem csoda, ha büszkén pózol a villanó vakuknak, hiszen lánykorába­n volt utoljára ilyen az alakja.

– Ki nem állhatom a diétákat, de most mégis úgy döntöttem, belevágok valamibe – mondta 5 hónappal ezelőtt az ÉdesKettes című rádióműsor­ukban. – Este 6-kor étkezem utoljára, és másnap reggel 10-ig nem eszem. Persze ennek megvan a tudományos alapja, nálam működik is. Kicsit nehezemre esik a dolog, mert reggel mindig éhes vagyok, szeretek ébredés után szinte azonnal reggelizni, de ezt is meg lehet szokni. Ahogy a futást is, most ezen a terepen is próbálgato­m magam. Meglátjuk, meddig jutok.

Most pedig megmutatta magát teljes alakos fotón is Instagramo­ldalán, és az eredmény elképesztő: most újra úgy néz ki, mint 16 évvel ezelőtt, a legendás Playboy fotózás idején, amire a fél ország

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary