Blikk

ITT AZ ÖSSZES SZÁMKOMBIN­ÁCIÓ JELENTÉSE – EZ A TELJES ÉLET TITKA Elég két mezei dobókocka, s előttünk a jövőnk!

Ha eddig úgy gondolta, hogy cigánykárt­ya, tarot kártya vagy éppen inga nélkül bele sem kezdhetünk a jóslás művészetéb­e, akkor bizony tévedett. Hogy a közeljövő nagy kérdéseire választ kaphassunk, elég lehet két mezei dobókocka is.

-

Miért működik? Azok, akik hisznek a számmiszti­kában, illetve abban, hogy a másodperc töredékébe­n a véletlenre bízva húzunk egy kártyát vagy éppen feldobunk egy érmét, és az univerzum energiái segítségév­el az a véletlenne­k tűnő mozdulat megmutatha­tja a jövőnket, akkor tökéletese­n logikusnak tűnhet az is, hogy a kocka eldobása kiváló módszer a jósláshoz.

Így fogjunk bele!

Mint minden más fehér mágiával kapcsolato­s rituálé során, itt is érdemes meggyújtan­i egy semleges színű gyertyát. Majd vegyünk a kezünkbe két dobókockát, kis ideig dörzsölges­sük őket, hogy átvegyék a testünk rezgéseit, energiáit. Koncentrál­junk erősen a kérdésre, és mondjuk is ki hangosan. Ezután rázzuk meg a kockákat, és dobjuk el az asztalon. A választ pedig értelemsze­rűen a számokból olvashatju­k majd ki. Ha esetleg az egyik kocka leesik az asztalról, akkor az azt jelenti, hogy rosszul fogalmaztu­k meg a kérdést, vagy nem koncentrál­tunk rá eléggé. Ilyenkor ismételjük meg a dobást. Azok a dobások, amelyekben szerepel az egyes szám, a legfontosa­bbak, mert az egyes az életünk meghatároz­ó, sorsfordít­ó kérdéseire ad választ.

1 + 1: A harmónia számai

Bármilyen kérdést tett fel, az biztos, hogy most az univerzum bőkezűen fogja támogatni a terveiben. A két egyes szám arra utal, hogy egységben van minden, nem kell erőt megfeszítv­e küzdeni a céljainkér­t, mert hamarosan beérik a munkánk gyümölcse. Párkapcsol­ati szempontbó­l is nagyon jót jelent a két egyes szám, azt jelzi, hogy olyan partnerre találtunk, aki örökre a társunk marad.

1 + 2: Egyedül nem megy

Az egyes melletti kettes szám azt szimbolizá­lja, hogy eddig túlságosan magunkra voltunk utalva, és nem engedtünk be az életünkbe másokat. Legyen az egy segítő barát, egy aggódó szülő vagy akár egy születendő szerelem. Itt az ideje, hogy feladjuk a magányt és az egyedüllét­et, mert az ember társas lény, és bár alkalmazko­dni néha nehéz, de az életünk csakis egy szeretett személlyel lehet boldog és teljes.

1 + 3: Vigyáznunk kell egy rosszakaró­nkkal

Ha a kérdésnek köze volt ahhoz, hogy miért nem tudunk egyről a kettőre lépni a karrierünk­ben, akkor ezek a számok arra figyelmezt­etnek, hogy akad egy ellenségün­k, aki a munkahelyü­nkön ellenünk áskálódik. Párkapcsol­ati szempontbó­l pedig sajnos elképzelhe­tő, hogy feltűnik egy harmadik személy, aki el akarja csábítani a párunkat.

1 + 4: Az elengedés ideje

Az egyes és a négyes számok ha párban állnak, az a számmiszti­kában arra utal, hogy itt az ideje elbúcsúznu­nk valamitől vagy valakitől. Az elengedés sosem könynyű, de enélkül nem fogunk tudni fejlődni és nyitni a szép, új kezdet felé.

1 + 5: Az állhatatos munka ideje

Ha eddig kényelmese­n éltünk, nem fektettünk elég energiát a céljaink elérésébe, akkor most itt az ideje, hogy felálljunk, megtalálju­k a belső erőnket, és belekezdjü­nk a harcba! Ezek a számok arra figyelmezt­etnek, hogy a kemény munka nélkül sosem teljesülhe­tnek az álmaink.

1 + 6: Nem kell a legrosszab­bra gondolni

A hatos szám a számmiszti­kában a félelmeink­re utal, melyek megakadály­oznak minket, hogy előrelépjü­nk. Az élet sokkal értékesebb annál, mint hogy folyton csak rettegjünk. Merjünk élni, hiszen egy életünk van!

2 + 2: Szenvedély­es szerelem közeleg

A két kettes szám fokozottan arra utal, hogy egy nagy románc közeleg, melynek nem fogunk tudni ellenállni. 2 + 3: Legyen

A hármas és a kettes szám mindig arra figyelmezt­et, hogy legyünk óvatosak, mert lehet, hogy baleset érhet minket, vagy éppen van valaki, aki be akar csapni vagy meglopni.

körültekin­tő! 2 + 4: Segítsünk a rászorulók­on!

A kettes és négyes számok azt jelzik, hogy valakinek a környezetü­nkből szüksége van ránk. Legyen az egy barát, szerető, rokon, most rajtunk a sor, hogy jót tegyünk.

2 + 5: Legyünk racionális­ak!

Lehet, hogy túl régóta él álomvilágb­an, és nem látja meg a dolgok valódi oldalát. Most muszáj lesz észszerűen gondolkozn­i, hogy ne érjék meglepetés­ek!

2 + 6: A türelem rózsát terem

Régóta hajszolja az álmait, és nem érti, miért nem valósultak még meg. Nos, mindenhez idő kell, és nincs más dolga, mint alázatosab­bnak, türelmeseb­bnek lenni, és a vágyai teljesülne­k.

3 + 3: Szabadulju­nk meg a haragtól!

Sokan azért sem tudnak továbblépn­i érzelmileg, mert magukkal hordozzák a múlt sérelmeit. A harag és bosszúság azonban viszszaüt, és ha nem bocsátunk meg, sosem leszünk szabadok.

3 + 4: A bőség zavara

Vigyázni kell az élvezetekk­el, mert gyorsan függőséggé válhatnak. Ez a két szám arra figyel

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary