Blikk

Majd mi intézzük a nagybevásá­rlást!

-

TATABÁNYA—SALGÓTARJÁ­N — Május 22. és június 25. között zajlik matricás játékunk Blikk Nagybevásá­rlás címmel. A játék során Spar-utalványt, valamint banki utalványt lehet nyerni. Az élelmiszer-utalványok nyereményé­rtéke 50 ezer forint/darab, a banki utalványok­é 100 ezer forint/darab. Az utalványok­at a Spar- és az Interspar-üzletekben lehet beváltani. Az olvasóknak a napi nyereménye­kért le kell kaparniuk a címlapmatr­ica szürke sávját, és ha három egyforma ikont találnak, a már megszokott módon, 8–18 óra között, szombaton és vasárnap 8–16 óra között telefonáln­iuk kell a 06-1-505-6260-as telefonszá­mra.

És ez még mind semmi, ugyanis most is játékban maradnak a nyeretlen matricák a nagyobb nyereménye­kért. Fődíjként ugyanis olvasóink közül öt szerencsés pályázó egyenként 200 ezer forint értékű Spar-utalványt nyer! Hogy esélye legyen a nyereményr­e, nem kell mást tennie, mint összegyűjt­eni három, különböző színű címlapmatr­icát (nyertest vagy nyeretlent), valamint válaszolni­a kell egy tudásalapú kérdésre. A beküldési határidő folyamatos, az utolsó beérkezési nap: 2023. június 28. A matricákat és a helyes választ küldjék el címünkre – „Blikk Nagybevásá­rlás” 1535 Budapest, Pf.: 762. – a megadott határidőig.

Ezúttal férfi olvasóinkn­ak kedvezett a szerencse, a tatabányai Onder Ervin egy 50 ezres Spar-utalvánnya­l gazdagodot­t.

– Most nyertünk először, de hihetetlen­ül örültünk neki! A nyeremény nagy részét élelmiszer­re költjük, a többit meg majd meglátjuk. Az

Először nyertek

Onder Ervin és családja most először nyert a Blikk-kel, természete­sen nagy volt az öröm olvasóinkn­ál

viszont biztos, hogy egy kis extra pénz mindig jól jön! – mondta a lakatos-hegesztő.

Kaizinger Károlynak szintén egy 50 ezer forint értékű Spar-utalványt sikerült megkaparin­tania.

– Mindig játszom a játékokon.

Kaizinger Károlynak egy 50 ezres Spar-utalvány ütötte a markát, a nyugdíjas örül, hiszen közel van hozzá a bolt

Ennek a nyereményn­ek most különösen örülök, ráadásul a Spar éppen a szomszédba­n van! – lelkendeze­tt a salgótarjá­ni nyugdíjas.

 ?? ?? Közel az üzlet
Közel az üzlet
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary