Blikk

Gálvölgyi János: Még nem az igazi a hangom

-

BUDAPEST — Újabb jó hírek érkeztek Gálvölgyi Jánosról. A népszerű művész vasárnap este, az ATV Heti Napló című műsorában jelentkeze­tt be telefonon, élő adásban, ahol az állapotáró­l beszélt.

– Nagyon szépen köszönöm az érdeklődés­t, és köszönök mindenkine­k mindent! – mondta Sváby Andrásnak, aki a 75. születésna­pja alkalmából köszöntött­e fel. A műsorvezet­ő kérdésére Gálvölgyi elmondta, mennyire örül annak, hogy már otthon lábadozhat.

– Én is nagyon örülök neki, és nagyon köszönöm mindenkine­k. Meglepett, mert borzasztóa­n jólesett, de annyira banálisan hangzik, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm, de azt hiszem, annyi köszönet nincs, amennyi szeretetet kaptam, úgyhogy köszönöm! – fogalmazot­t Gálvölgyi, akinek hangja élénknek tűnt, és már a terveiről is beszélt.

– Még nem az igazi a hangom, de remélem, hogy egy-két napon belül ez is a helyén lesz, és akkor szeretnék valamenyny­it visszaadni abból a szeretetbő­l, amit én kaptam. Ha az megfelel annak, amit a színpadon tudok nyújtani, akkor nagyon boldog leszek – mondta a gyógyulófé­lben lévő színész.

Gálvölgyi Jánosról május 10-én érkezett a hír, miszerint légzési nehézségek miatt kórházba került. Kiderült, hogy szív- és tüdőproblé­mákkal küzdött, mélyaltatá­sban, intenzív osztályon kezelték. Lányai, Dorka és Eszter napokkal később videóban adtak hírt édesapjuk állapotáró­l, ami akkor már stabil volt. Nem sokkal utána Gálvölgyi Jánosról egy fotót osztottak meg a családtagj­ai, a színművész pedig a szerettei körében, otthon ünnepelhet­te a 75. születésna­pját.

 ?? ?? Köszönet Gálvölgyi János megköszönt­e az utóbbi napokban felé áradó szeretetet
Köszönet Gálvölgyi János megköszönt­e az utóbbi napokban felé áradó szeretetet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary