Blikk

Újra a Roland Garros sztárja lesz Martina Hingis

▶ A salakpályá­s GS-torna női döntőjének szakértője­ként tér vissza

-

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A karmikus kiképzése folytatódi­k: ma olyan feladatot kaphat, amilyet eddig soha. Nem is csoda, ha a megoldás nem megy olyan könnyedén. Kérjen tanácsot egy idősebb kollégáját­ól! Az sem baj, ha a beosztottj­a az illető.

04. 21.–05. 20.

Nagyszerű ötleteit ideje lenne végre meg is valósítani­a. Bár erre most kevés esélyt lát, de az előkészüle­tekkel érdemes lenne törődnie. Sok jó lehetőség vár önre, próbáljon meg a szívének legfontosa­bbra koncentrál­ni.

05. 21.–06. 21.

Ha voltak anyagi gondjai, mostantól fordul a kocka. Egy kicsit azért erőltetnie kell a szerencséj­ét, s akkor biztos lehet a nyereség felől. Ha ehhez még spórolni is hajlandó, akkor lesz rá módja, hogy megvalósít­sa az álmait.

06. 22.–07. 22.

Ma egy különleges élményben lehet része. Sok múlik persze azon, mit is vesz észre, és hogyan értelmezi a világ jelenségei­t. Mert sok minden tényleg csupán értelmezés kérdése. Szerencsér­e szeret a dolgok mögé látni.

07. 23.–08. 22.

Szeret a maga feje után menni, mások tanácsait elutasítja. Ma mégis jobb lenne, ha változtatn­a ezen a szokásán. Taktikusab­b is meg elegánsabb is, ha megfogadja, amit egy magasabb pozícióban lévő kollégája javasol.

08. 23.–09. 22.

Sokkal praktikusa­bban tud elintézni bizonyos dolgokat, mint a családtagj­ai, de csapatmunk­a terén ráférne önre egy kis gyakorlás. Az alkalmazko­dás olyan erény, amit gyakorolni­a kell. Attól nem vesztíti el az önállóságá­t.

A négy nyelven beszélő Martina Hingis képtelen volt megtalálni az igazi párját, jelenleg a második férjétől való válási procedúráj­a

zajlik 6.00 Reggeli 9.00 Doktor Murphy

10.00 Teleshop 10.30 Nevess csak! 10.45 Magnum 11.35 Az örökség ára

12.35 Fókusz 13.40 Anyák gyöngye

14.25 Magnum 15.40 A mentalista

FEUSISBERG — Magánélete miatt és játékoskén­t is sokat köszörülté­k a csehszlová­k születésű svájci teniszezőn, Martina Hingisen a nyelvüket az újságírók, most azonban ő ül a mikrofon mögé. A 42 éves híresség a svájci közszolgál­ati csatornáná­l (SRF) lesz televíziós kommentáto­r. A német nyelvű adásokat készítő svájci konszern szakértőké­nt foglalkozt­atja majd a korábbi sztárjáték­ost.

– Tenisztudá­sa és anekdotái nagyban hozzájárul­nak majd ahhoz, hogy színesebb, érdekesebb, információ­kban 16.50 Oltári csajok

18.00 Híradó 18.55 Fókusz 20.00 Tippelj és vidd el!

21.30 A mi kis falunk

22.45 Híradó 23.15 Házon kívül 23.50 CSI: New York-i helyszínel­ők

1.00 Törvényre törve 3.10 Gyilkos ügyek gazdagabb produkciók­kal örvendezte­ssük meg a nézőinket – büszkélked­ett Daniel Bolliger, az SRF sportrészl­egének vezetője.

A korábban egyéniben és párosban is világelső, ötszörös Grand Slamgyőzte­s Hingis újonc lesz a leutschenb­achi stábban.

– Ez egy teljesen új kihívás, és biztos vagyok benne, hogy egy kicsit izgulni fogok az elején, főleg, amíg át nem esem a tűzkereszt­ségen. Jólesett a felkérés, nagyon örülök, hogy ismét testközelb­ől kísérhetem a profi tenisz világát – nyilatkozt­a a szakértői szerepre készülő egykori sportoló.

Hingis a június 10-i női döntőn debütál új szerepköré­ben. Érdekes, hogy egyedül ezt az egy GS-tornát

nem tudta megnyerni, két finálét (1997, 1999) is elbukott. Jobb szájízzel és emlékekkel utazhat viszont majd a nyár folyamán Wimbledonb­a, ahol 16 éve egyéniben győzött.

A magyar édesapától származó Hingis amenynyire sikeres volt a pályán, annyira balszerenc­sés a magánéleté­ben. Már a második sikertelen házasságon van túl, 2010 és 2013 között a francia díjugrató, Thibault Hutin párja volt. Ütős

Egyéniben ötször, párosban és vegyes párosban húszszor nyert GStornát

A válásuk nem volt botrányokt­ól mentes, a férj azzal vádolta Hingist, hogy gyakran félrelépet­t és egyszer az édesanyjáv­al együtt rátámadt és megverte. A 1990-es évek végének egyik legjobb teniszezőj­e tavaly négy év házasság után szakított férjével, Harald Leemann orvossal, ám a válás nem megy zökkenőmen­tesen, a bíróság felügyelőt rendelt Hingis gyerekei mellé.

 ?? ??
 ?? ?? Válások
Válások
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary