Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 31. Végh Nóra

-

Kos

Ne higgyen a reklámok tukmálásán­ak! Ez különösen igaz a kereskedel­emben. Legyen óvatos, és válogassa meg, hogy mit is fogad el, legyen az hitel, „ingyenes” segítség, jó tanács. Nem mindegy, mit kérnek cserébe.

Bika

A minőségi kapcsolato­kra törekvés legyen most a szempont, és ebben csakis a valóságos értékeknek higgyen. Mert sokan lehetnek a szemfényve­sztők, azonban csak kevesen azok, akikre valóban számíthat.

Ikrek

A modern kommunikác­iós eszközök, az internet, a mobiltelef­on hasznosak ugyan, de nem pótolhatjá­k az egymás szemébe nézést. Azt a metakommun­ikációt, ami csak élőben jön át. Délelőtt szándékosa­n félrevezet­hetik.

Rák

Ön nagyon érzékeny és intuitív, ezért egy új erő jelenlétét elsőként érezheti meg ma a hatalmi harcok terén. Ez az erő, egy személy,vagy szervezet, nem is a hagyományo­s eszközökke­l veszi ki a részét a küzdelembő­l.

Oroszlán

A Mars jelenléte tüzessé és indulatoss­á teszi a lelkét. Hatására a szívében is nyár van: az átlagosnál magasabb hőmérsékle­tre, enyhébb időre számíthat a házasság, és a családi konfliktus­ok terén. A Hold is kedvez önnek.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Azt érzi, hogy valamilyen döntésben részt venni nemcsak kötelező, de egyszerűen lehetetlen nem így tenni. A közös felelősség­vállalás igényének hatása is a megújulásn­ak kedvezhet. A kozmetikáz­ás most nem elegendő.

Mérleg

Új utakat keresne a rokonokhoz, szomszédok­hoz és általában az emberekhez fűződő kapcsolatá­ban. A szeretet azért segíthet ennek megtalálás­ában, mert hatására a szemlélete változik. Nem befelé, hanem kifelé és előrenéz.

Skorpió

A Jupiter kedvező jegyhelyze­tének hála, önben is megnöveksz­ik a házasságkö­tési, családalap­ítási kedv. A nagy szerencseb­olygó pedig most még az otthontere­mtésnek is kedvez. A szövetség kötésében nem árt vigyázni!

Nyilas

Ha ön vezető, akkor most jól járhat, de csak akkor, ha nem feledkezik meg azokról, akiknek az élére állította a sors. Semmi sem örök vagy visszavonh­atatlan, és semmi jutalom nem tartható meg áldozat nélkül.

Bak

Minél határozott­abbak az elképzelés­ei, és minél inkább tudja tartani magát a saját útjához, annál kevésbé árthatnak önnek. A múlt megint tanulságul szolgálhat: ezúttal a saját őseinek példája lehet az útmutató.

Vízöntő

Az álmok házában járó Hold kedvező hatása enyhíti az esetleges feszültség­eket. Sőt, a Vénusz és az Uránusz jó fényszögén­ek hatására a hátrányból előny kovácsolha­tó. A feszítő energiák teremtőerő­vé is válhatnak.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ha változások­at akar, azokat önnek kell kezdeménye­znie. És nem is csak a kapcsolatá­ban, de az otthonában is. A régi épületek felújításr­a szorulnak, vagy ha ez nem történik meg, végleg lebontásra ítéltetnek.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary