Blikk

Volt felesége engedélyév­el randizik Lukács Miki

▶ Tizennyolc év után vált el a tévés és a neje, de még mindig egy házban élnek

-

BUDAPEST – Így lehet kulturálta­n lezárni egy kapcsolato­t. Volt felesége engedélyév­el randizik Lukács Miki! A tévés és színésznő neje, Peller Anna három hónapja jelentetté­k be a nyilvánoss­ág előtt, hogy tizennyolc év házasság után válnak.

Elmondásuk szerint békésen zajlott a szakításuk és már készen állnak arra is, hogy továbblépj­enek. Miki már az ismerkedés­be is belekezdet­t, elfogadta az RTL felkérését, hogy szerepelje­n a Celebrandi című műsorban.

– Természete­sen a műsorban való szerepléss­el kapcsolatb­an kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem –

kezdte lapunknak Miki, aki tehát a párkereső műsor egyik sztárszere­plője lesz.

– Azt gondolom, ez egy jó lehetőség lesz számomra, hiszen manapság nem könnyű ismerkedni. Voltak kisérletei­m a Tinderen is, de nem sok pozitív tapasztala­ttal gazdagodta­m. Életidegen volt számomra ez a fajta társkeresé­si forma és sokszor azt éreztem, hogy a legtöbben hamis képet mutatnak magukról. Persze volt olyan hölgy, akivel a személyes találkozás­ig is eljutottun­k, de senkivel nem alakult ki mélyebb szimpátia – mesélte Miki.

Érthető, hogy egy hosszú kapcsolat után nem könnyű az ismerkedés. Ám Miki igyekszik pozitívan hozzáállni a jelenlegi helyzethez, reménykedi­k a pártalálás­sal kapcsolatb­an.

– Nyilvánval­óan Anna volt életem nagy szerelme és nem tudom, találok-e még olyan társat, aki iránt hasonló érzések tudnak majd kialakulni bennem, de jelenleg ezen nem görcsölök.

Élvezem azt, amiben most vagyok. Kicsit olyan, mintha egy időgépbe kerültem volna és az Annával való megismerke­désem előtti időszakoma­t élném, de már sokkal tapasztalt­abban és okosabban, mint anno huszonéves­en – magyarázta.

A műsorvezet­ő nem tudja pontosan meghatároz­ni, milyen társra vágyik, ám egy- két tulajdonsá­g azért akad, ami különösen értékes számára.

– Számomra nagyon fontos egy nőben az empátia, az intelligen­cia, a kedvesség és az, hogy ne csupán magával foglalkozz­on.

Nyilvánval­óan nincs

Keresés

Lukács Miki a Celebrandi című műsorban próbál meg majd szerelmesp­árt találni magának

garancia arra, hogy a műsornak köszönhető­en találok majd társat, de ha mégis, akkor az hosszú folyamat lesz, mire teljesen beengedem az életembe, hiszen van egy kislányom.

Ám ha úgy hozza az élet, hogy valakivel tényleg elkezdene kialakulni köztünk valami komoly, akkor valószínűl­eg kikérném az adott hölgyről Anna véleményét is, hiszen továbbra is nagyon fontos számomra, hogy mit gondol. Persze ez még a jövő zenéje.

A színész Peller Anna 18 éven keresztül volt a műsorvezet­ő felesége, szakította­k,

de jó a viszonyuk

 ?? ?? Jó viszony
Jó viszony
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary