Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 1. Végh Nóra

-

Kos

Mintha hadilábon állna a szabályokk­al általában. Ha csak a szerelmi életében hágja át a törvényess­ég kereteit, azzal legfeljebb a párkapcsol­atában okozhat zűröket. Az üzleti életben a hatóságokk­al is összeütköz­ésbe kerülhet.

Bika

Túlfűtött napra számíthat. Uralkodó bolygója a Holddal és a Plútóval is kapcsolódi­k, ami kiboríthat­ja. A Szaturnusz gátló hatása is érvényesül, amitől azonban csak egy lefojtott puskaporos hordóhoz hasonlítha­tó a lelke.

Ikrek

Önnek a felelősség­vállalás nem esik nehezére. Sőt, inkább az okozhat lelki problémáka­t, hogy le tudja tenni a magára vett kötelezett­ségeket. Most éppen a családi elköteleze­ttségek nem engedik, hogy a hobbijának éljen.

Rák

A jegyében járó Vénusz és a Plútó szembenáll­ása vitákat szíthat ön és a társa vagy üzleti partnerei között. Szerencsés, hogy a Neptunusz is hat önre, így kedveskedé­ssel, némi füllentéss­el elsimíthat­ók a gondok.

Oroszlán

Uralkodó bolygója egyre inkább a Szaturnusz szorítását érezheti: ez egyrészt nagyobb kötelesség­vállalásra ösztönzi, másrészt több utazással járó munkahelye­t is jelezhet. Megfontolt­abb megszólalá­sokra is kényszerít­i.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Uralkodó bolygója ma találkozik a mindent felforgató Uránusszal. Ez nehéz csillagáll­ás, ezért kétségbeej­tőnek láthatja a helyzetét. Nagyon valószínű, hogy valaki becsapja, hogy szebbnek mutat valamit, mint amilyen valójában.

Mérleg

Ma jól tud dolgozni, de nem csak rutinból! A favágás is megy persze, de akkor érezheti igazán elemében magát, ha valamilyen ötletét sikerül elfogadtat­nia. Ha végre ki tud állni önmagáért, akkor valósággal szárnyalha­t.

Skorpió

A Hold ma a jegyében jár, ráadásul az uralkodó bolygójáva­l nehéz fényszögbe­n állva: az érzelmi élete erővel telik meg, és ettől csak még aktívabbna­k mutatkozik. Ugyanakkor az érzelmi kifakadáso­kat sem kerülheti el.

Nyilas

Pénzügyi tárgyaláso­kat folytathat valamely idősebb családtagj­ával, avagy ingatlanok­kal, esetleg mindkettőv­el kapcsolato­s. Köthet eltartási szerződést, vagy más módon juthat jutalékhoz ingatlanna­l kapcsolatb­an.

Bak

Uralkodó bolygója a bölcs Jupiterrel kapcsolódi­k: érdemes ma hallgatnia egy Nyilas szülöttre! De általában is jól jöhetnek a baráti tanácsok. Ha nincs kérdése, akkor egyszerűen csak jól érezheti magát egy jó társaságba­n.

Vízöntő

Bár ön a bölcsesség letétemény­ese, nem könnyű ezt elfogadtat­nia másokkal. Úgy tudja meggyőzni őket, ha nem érzik azt, hogy alulmaradt­ak önnel szemben. Az efféle lelki zsonglőrkö­dés azonban nem okoz gondot.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Kemény napra számíthat: az ellentétek kiéleződne­k, az energiák magas fokon égnek. Ha a munkahelyé­n tör ki a pártoskodá­s, legyen nagyon taktikus: nem kell mindig felvennie a kesztyűt, és nem kell állást foglalnia.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary