Blikk

Évesen leszkispap­a Al Pacino

▶ Nem vesz tudomást a koráról, 29 éves nővel jár, és már a baba is jön

-

A nyolc hónapos terhes Noor Alfallah több mint egy éve a színész barátnője

LOS ANGELES — Gyermeket vár Noor Alfallah, Al Pacino 29 éves barátnője. A 83 éves filmsztár kedvese a TMZ értesülése szerint a nyolcadik hónapban jár, vagyis ha minden jól alakul, egy hónap múlva világra hozza első közös babájukat. Pacino és Alfallah 2022 áprilisa óta áll romantikus kapcsolatb­an, a mozilegend­ának két nőtől született már három gyermeke: Beverly D’Angelótól a már 22 éves ikrek, Olivia és Anton James Pacino, Jan Tarrant-tól pedig a 33 éves Julie Pacino.

A Keresztapa Oscar-díjas sztárját az egész világ ismeri, de 54 évvel fiatalabb szerelme

sem teljesen ismeretlen, igaz, nem a munkája, hanem korábbi kapcsolata­i révén került reflektorf­énybe. A fiatal kuvaiti-amerikai filmproduc­er a jelek szerint a felettébb jól szituált idősebb férfiak társaságát kedveli: korábban a hetvenes éveiben járó Mick Jagger oldalán tűnt fel, majd a hatvanon túli milliárdos, Nicolas Berggruen párja lett, de a 90-es éveiben járó Clint Eastwoodda­l is hírbe hozták.

– Bár általában gazdag, idős férfiakkal randizik, ő maga is tehetős családból származik, így nem vádolható azzal, hogy aranyásó – mondta korábban a Page Sixnek egy informátor­a. Alfallah amúgy a UCLA film- és televíziós iskolájába járt, később pedig televíziós producerké­nt futott be karriert – tette hozzá.

Al Pacino 2014-ben a The New Yorker című lapnak beszélt arról, milyen érzés apának lenni. Elmondta, hogy a gyermekvál­lalás segített a „hiányzó láncszem” problémájá­n, amit azóta érez, hogy gyermekkor­ában az apja elhagyta őt és édesanyját.

– Tudatosan elhatározt­am, hogy nem leszek olyan, mint az apám – mondta a magazinnak. – Három gyermekem van. Felelős vagyok értük, része vagyok az életüknek. Amikor nem vagyok, az felzaklat engem és őket is. Amikor velük vagyok, sokat kapok tőlük, az apa-gyerek kapcsolat kiszakít önmagamból, és egyszerűen elégedetté tesz, ha értük tehetek valamit.

Kései gyerek

Al Pacinónak már van három gyereke, a most születendő baba érettségij­e idején százéves lenne

Al Pacino rajongói meglehetős­en vegyes érzésekkel fogadták a gólyahírt, sokan gratulálta­k neki, mások úgy vélik, hogy felelőtlen­ség az ő korában gyermeket vállalni.

„Al százéves lesz, amikor a gyereke érettségiz­ik” – jegyezte meg epésen az egyik hozzászóló a közösségi médiában.

A filmlegend­át azonban aligha érdeklik mások kételyei, ahogy egyik legjobb barátját, a 79 éves Robert De Nirót sem zavarta, hogy 79 éves korában született utóda.

 ?? ??
 ?? ?? Kapcsolat
Kapcsolat
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary