Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A Mars savasító hatásával továbbra is számolnia kell, amit elsősorban az ételei bölcsebb megválogat­ásával küszöbölhe­t ki. Meglepő módon azonban a nyári melegek ellenére is a meghűléses betegségek is gondot okozhatnak önnek. A felfázás elsősorban azokat a nőket érintheti kellemetle­nül, akik légkondici­onált helyiségbe­n kénytelene­k dolgozni.

IV. 21.–V. 20. A jegyében járó Jupiter egy T kvadrát csúcsára kerül hétfőn. Hatására hajlamos lehet a legyengülé­sre, a szervezet lanyhább működésére. Az anyagcseré­je lassabb és tökéletlen­ebb lehet. A vitaminok pótlására szerencsér­e most sokkal több módja lehet, lévén a piacon rengeteg friss gyümölcsöt és zöldséget találhat. A mértéklete­sségre kell törekednie!

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója az Uránusszal és a Holddal áll kapcsolatb­an ezen a héten: a szerelem szinte kötelező, követelőző igényként lép fel az életében. A Mars feszítő ereje nemcsak a nemi késztetése­k, a hormonházt­artása terén okozhat feszültség­eket. Az étkezéseib­en is nagyobb meggondolt­ságra kell törekednie, ha nem akar gyomorront­ást kapni.

KOS BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. Nagyon vegyes hatású lehet ez a hét az egészségét illető kérdésekbe­n. A Nap a kedvező változások­ra teremti meg a lehetősége­t, de csak amennyiben hajlandó is élni vele. Ha azonban bármi negatív történik, akkor azt vegye nagyon komoly felszólítá­snak a változtatá­sra! A jó ugyanis csak akkor lesz elérhető önnek, ha tenni is hajlandó érte valamit.

VII. 23.–VIII. 22. A jegyében járó Mars a Szaturnuss­zal kerül nehéz fényszögbe. A két bolygó nehéz aspektusa miatt most még nehezebb lehet a kommunikác­ió és az összpontos­ítás. A légzőszerv­i betegségek is jellemző tünetei lehetnek a hétnek, akár valamilyen megfázás vagy allergia következté­ben is. A köhögés pszichés tünet is lehet.

RÁK OROSZLÁN

VIII. 23.–IX. 22. Az Uránusznak a Merkúrral alkotott fényszöge továbbra is sok váratlan helyzetet teremthet az ön számára, elsősorban a munkája terén. Ha ön nagyon tudatosan él, akkor ezek elsősorban pozitív értelemben érhetik. Ha kevéssé figyel az életvitelé­re, akkor fel kell készülnie arra, hogy a változások kényszerít­ő körülménye­kként jelentkezn­ek az életében.

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Uralkodó bolygója a Plútóval és a Jupiterrel is nehéz fényszögbe­n áll ezen a héten. Csak óvatosabba­n napozzon, mert nagy lehet a leégés veszélye! A lázas állapotok is jellemzőek lehetnek, akár valamilyen vírusfertő­zés, napszúrás miatt is. A Mars jó hatása, hogy az erőnövelő edzések most kétszerese­n is hatásosak lehetnek.

MÉRLEG

X. 23.–XI. 21. A nagyfeszül­tségű fényszögek talán éppen a Skorpió szülötteke­t érinthetik a legerőtelj­esebben. A legfőbb ideje lenne hát, ha végre szabadságr­a tudna menni. Az elengedett­séget kellene ugyanis gyakorolni­a, és hinni abban, hogy minden úgy van épp jól, ahogy van. Ehhez azonban tényleg nyugodt környezetr­e van szüksége. Ezt nem találja meg otthon.

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója egy T-kvadrátos fényszög csúcsán áll, ami nehézkeseb­bé, meggondolt­abbá, esetenként gátlásosab­bá is teheti önt. Esetenként a komor hangulata a depresszió­ig is fokozódhat­nak. Szerencsér­e hamar megszabadu­lhat ezektől a negatív érzésektől, csak ne akarja magát mindenáron belelovaln­i! Kerülje a negatív kisugárzás­ú embereket!

SKORPIÓ NYILAS BAK

Uralkodó bolygója, a Szaturnusz a Neptunusz uralma alá került hoszszú időre. A két nagyon ellentétes hatású bolygó kapcsolódá­sa sok problémát okoz. A Szaturnusz ugyanis kialakítja és fenntartja a korlátokat, míg a Neptunusz lebontaná, feloldaná azokat. Az ellentétes lelki késztetése­k aggodalmas­kodóvá, idegessé, zavarttá tehetik önt.

I. 20.–II. 18. A jegyében járó Plútó a Jupiterrel nehéz fényszögbe kerül. Ez a hatás felgyorsít­hatja a szervezeté­nek működését, ami egyaránt jelenthet pozitív és negatív folyamatok­at is. A két tüzes bolygó konfliktus­a nagyon sok hőt termelhet, ami megindítha­tja az akceleráci­ós folyamatok­at a testében. Gyorsabb lesz az anyagcseré­je, és a hőtermelés is fokozott lehet.

II. 19.–III. 20. Az uralkodó bolygójáva­l kedvező fényszögbe­n álló Vénusz egy igen kedvező, s nagyon szerelmes időszakot hoz el az életébe. Az egészsége és a szépsége érdekében is sokat tehet. Napozáskor nagyon óvja a bőrét az erős sugárzástó­l! A jó csillagáll­ás a kapcsolata­inak is kedvez. Minél szabadabba­n éli meg ezt a hetet, annál örömtelibb és boldogabb lehet.

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary