Blikk

Megsértődö­tt Willis lánya

-

Első

A dán származású színésznő az 1985-ös Vörös Szonjában debütált mint harcos

amazon

LOS ANGELES — Néha még megvillan a régi penge! Mint a régi szép időkben, úgy küzdött meg kutyáival Brigitte Nielsen a parkban. Az öt férjet is elfogyaszt­ó dán színésznő az 1985-ös Vörös Szonja, a Rocky IV, illetve az egy esztendőve­l később készült

LOS ANGELES — Az amerikai Vogue-ba írt cikket Tallulah Willis, Bruce Willis és Demi Moore 29 éves lánya. Szót ejtett apja demenciájá­ról is, amit szerinte nem vettek elég komolyan még a korai stádiumban.

„Minden azzal kezdődött, hogy nem nagyon válaszolt a kérdésekre. A család ezt azzal magyarázta, hogy Hollywood miatt károsodott a hallása, mikor a Die Hard-filmeket forgatta” – írta a visszavonu­lását tavaly bejelentő akciósztár lánya. Cobra című filmekkel emelkedett a sztárok közé, és ugyan színészi képességei mindig is elmaradtak testi adottságai mögött, azért szépen elvegetált évtizedeke­n keresztül.

A színésznő azért kisebb szerepeket máig vállal, ám

Tallulah azt írja, egy idő után magára vette, hogy apja keveset beszél.

„Két baba született a mostohaany­ámtól, Emmától, és azt hittem, apa elvesztett­e irántam az érdeklődés­ét. Bár ez nem is állhatott volna távolabb az igazságtól, a kamasz fejemmel és némi hibás matematiká­val arra jutottam: nem vagyok elég szép az anyámnak, nem vagyok elég érdekes az apámnak” – vallotta be Tallulah Willis.

Brigitte Nielsen egy parkban sétáltatja a kutyáit, a rakoncátla­n ebek okoznak néhány mókás pillanatot

a színésznőn­ek már inkább gyermekéve­l és két terrierjév­el múlatja az időt. A kis négylábúak azonban csintalan kutyusok, így sétáltatás közben Brigittene­k időnként elő kell vennie a Vörös Szonjában megcsodált harcos énjét.

Blikk-információ

Félreértet­te

Tallulah elárulta, eleinte nem vette komolyan demenciáva­l küzdő apja, Bruce Willis betegségét

Beküldési határidő: 2023. június 28. Fődíj sorsolás: 2023. június 29., 10 óra

Kinek adta ezüstérmét José Mourinho?

Ousmane Dembelének 80 x 50 000 Ft Spar ajándékuta­lvány

A JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2023. május 22.–június 25-ig.

Egy magyar kisfiúnak 10 x 100 000 Ft banki utalvány

 ?? ?? Csata
Csata
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary