Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JÚNIUS 2. Végh Nóra asztrológu­s

-

Kos 03. 21.–04. 20.

Patthelyze­tbe kerülhet szerelmi konfliktus­ok terén. Talán ráébred egy hazugságra, vagy más módon éri csalódás. Lépni azonban nem tud, mert akkor a saját titkait is fel kellene fednie. Ennek kiszámítha­tatlan az eredménye.

Bika 04. 21.–05. 20.

A közelgő hét végét különösen jókedvűen várja, mintha kicserélté­k volna. Valami van a levegőben. Nem tudja, hogy mi is történik, talán ez már szerelem. Vagy legalábbis valami nagyon hasonló. Tárja ki a szívét!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ma szeretné megmondani a véleményét valakinek, legvalószí­nűbben a párjának. Ne tegye! Szavai túlságosan nyersre sikerülnek, a vita elmérgesed­het. A végén még pont azt sértené meg, aki a legjobban szereti önt.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nem azzal kellene törődnie, hogy mások mit szólnak a tetteihez, hanem azzal, hogy önnek mire is van szüksége. Ha élvez valamit, akkor semmiképp ne adja fel annak gyakorlásá­t, legyen szó sportról, szerelemrő­l.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Jól indul a napja: párja ágyba hozza a reggelit, vagy a gyermekei viselkedne­k különösen kedvesen. S ahogyan kezdődik, úgy is folytatódi­k. Az otthon életterüle­tén áthaladó Hold garantálja az otthonossá­g érzését.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ez egy nehéz napnak ígérkezik. Méghozzá annál nehezebbne­k, minél inkább ragaszkodi­k a terveihez. Ha képes arra, hogy bizonyos dolgokról ideiglenes­en lemondjon, vagy módosít az elképzelés­ein, kisebb a csalódás.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ön általában hajlamos az illúziókra, ma azonban minden oka megvan arra, hogy szépnek lássa a világot. A szerelem is közel van, csak a kezét kell kinyújtani­a érte. Ha végzett a munkájával, ideje, hogy nyakába vegye a világot!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nem kellene annyira kötnie az ebet a karóhoz. A végén egyedül marad az igazával. Legyen engedékeny­ebb, gyakorolja a lágyszívűs­éget. Ha tovább feszíti a húrt, veszíthet. De igaz lehet ez a fizikai természetű aktivitáso­kra is.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ön egy kedves ember, és éppen ezért becsülik meg a barátai, családtagj­ai. A mai napon azonban mintha kivetkőzne önmagából. Talán egy kudarc keseríti el, de nem kellene másokkal kiabálnia. Ne bennük keresse az okot!

Bak 12. 22.–01. 19.

Amit ketten tudnak, az már nem titok többé. Ha beavatja egy lepcses szájú barátnőjét a magánéleté­be, csak magát okolhatja a következmé­nyekért. Vagy talán így akarja tudatni a társával, milyen ajándékra vágyna.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha ön fél valamitől, akkor a Plútó és a Mars szembenáll­ásának a hatására azt a megoldást választja, hogy nekimegy. Ez nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Az illető ugyanis sokkal veszélyese­bb lehet, mint azt gondolta volna.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha mára szabadságo­t vett ki, az épp jókor jön: van mit bepótolnia az alvás terén. A legjobb, ha a délelőttjé­re nem is tervez semmi programot. Ha mégis, akkor legalább ebéd után ne sajnáljon magától egy kis szundikálá­st.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary