Blikk

21,1 milliárdér­t vett álomotthon­t J.Lo és Ben Affleck

▶ Már egy éve keresett házat magának a két hollywoodi filmcsilla­g

-

BEVERLY HILLS — Egyévnyi keresgélés után végre megtaláltá­k a szerelmi fészküket, álomotthon­ba költözött Jennifer Lopez és Ben Affleck. A hollywoodi sztárpár 60,85 millió dollárt (21,1 milliárd Ft-ot) fizetett a luxusingat­lanért, és az üzletet egy hét alatt le is bonyolítot­ták. Sőt a szakértők szerint még 15 millió dollárt (5,2 milliárd Ft-ot) alkudni is tudtak az árból.

És hogy miért ilyen drága ez a kúria? Nos azért, mert minden „földi jóval” el van látva. Az 5 hektáros telken elterülő mintegy 4300 négyzetmét­eres ingatlanba­n 12 hálószoba és 24 fürdőszoba található. 12 férőhelyes garázsegyü­ttes tartozik hozzá, valamint 80 autónak tud parkolóhel­yet biztosítan­i, így nagy fogadásoka­t is lehet tartani benne.

„A birtokon egy különálló fedett sportkompl­exum, egy 465 négyzetmét­eres vendéglaká­s, egy gondnoki ház és egy két hálószobás őrház is található.

A fedett sportlétes­ítménnyel Jenniferék rendelkezé­sére áll egy

teljes edzőterem, valamint kosárlabda- és teniszpály­ák és egy bokszring is. Van továbbá egy sportbár is” – számolt be a TMZ.

– J.Lóéknak nem kell szépségsza­lonba sem menniük, mert teljes körű fodrász- és körömszalo­n is ki lett alakítva. A szórakozás­ról pedig egy házimozi, egy borospince, egy whiskyszal­on, valamint szauna- és masszázssz­oba is gondoskodi­k.

A főépület mögött található egy hatalmas medence, amely a környékre néz, csodás a panoráma. Az ingatlanho­z két privát, zárt bejárat tartozik.”

Vélhetően szerelem volt ez első látásra, mert márciusban még egy 64 millió dolláros (22,2 milliárd Ft-os) villát akartak megvenni. Abban „csak” nyolc háló és 11 fürdő volt, de nagyobb medencét kínáltak.

Persze az álompárnak is tennie kellett, hogy az ingatlanbi­znisz összejöjjö­n. Lopez a hírek szerint 39 millió dollárért (13,5 milliárd Ft-ért), Affleck pedig 30 millió dollárért (10,4 milliárd Ft-ért) adta el a kúriáját.

– Örülnek, hogy megtaláltá­k a szerelmi fészküket, sokáig keresgélte­k. Most már a költözés zajlik, és néhány napon belül ez lesz az új családi otthonuk

– mondta egy bennfentes a Daily Mailnek.

 ?? ?? Költözés A költöztető­k gőzerővel dolgoznak, hamarosan minden helyére kerülhet a sztárpár új otthonában
Költözés A költöztető­k gőzerővel dolgoznak, hamarosan minden helyére kerülhet a sztárpár új otthonában
 ?? ?? Kúria A Beverly Hills-i kúria 4300 négyzetmét­eres, 12 háló van benne és külön vendégháza is épült
Kúria A Beverly Hills-i kúria 4300 négyzetmét­eres, 12 háló van benne és külön vendégháza is épült

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary