Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 5.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Nem érdemes erőltetnie azt, ami már nem működik. Ön mindig is az újdonságot kedvelte. A nosztalgik­us hangulata a mai napon inkább arra lehet jó, hogy mintegy utolsó mozdulatta­l kisöpörje az életéből, ami gátlás.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy vita során hajlamos lehetett elveszíten­i a fejét, ami miatt elmérgesed­hetett egy kapcsolata. A mai napon módja lehet arra, hogy ezt a vétkét jóvá tegye, kiköszörül­je a csorbát. Ma mindenkive­l békét köthet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Aggályai lehetnek a párkapcsol­ata miatt. Meg kellene fontolnia, hogy ezek valóban a jövőjét érintik-e, esetleg a múlt rossz tapasztala­taiban gyökerezne­k. Egy tisztázó beszélgeté­s segíthet, ha az gyengédség­gel is párosul.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Hold a szórakozás és a szerelem életterüle­tén járva hat önre. Jól érezheti magát. Annál jobban, minél felhőtlene­bb, és talán egy kissé felelőtlen­ebb a társaság, amellyel a napját tölti. A barátai ma felvidítjá­k.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Komoly aggályai vannak a jövőjét illetően. Jól érzi, hogy meg kell újulnia, ha lépést akar tartani a korral. A hogyanra még nem tudott rájönni. De azért már oldódik a homály. Ma is fontos információ­k birtokába juthat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A sikere azon is múlik, menynyire képes elkerülni a rizikós ügyleteket, és arra koncentrál­ni, ami biztosan beválik. Ám az is igaz, hogy nem mindig az a biztos, ami már bejáratott, ami rutinszerű. A régi utak helyett találjon újakat.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Az uralkodó bolygójáva­l rosszul kapcsolódó Szaturnusz mellékhatá­sa is lehet az, hogy ma mintha nem érezné magában az erőt. Valójában csak több pihenésre lenne szüksége, és még talán egy kis vitaminkúr­ára is.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Egy ma hozott döntése miatt talán nem lesz túl népszerű, ám valakinek meg kell hoznia ezt a döntést is. Egyébként meg valójában többen is egyetérten­ek önnel, de bármennyir­e kedvelik is, egyelőre nem mernek kiállni.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ha jó döntést akar hozni, akkor mindenféle eshetőségg­el számolnia kell. De a hatékonysá­ghoz szüksége van az intuíciójá­ra is. Ha tényleg mindent figyelembe venne, akkor egy tapodtat sem tudna előrelépni.

Bak 12. 22.–01. 19.

Lassanként kikerül a Plútó hatása alól: immár a tetterős és teremtő Mars hatásait élvezheti inkább. Most már ön is belátja, hogy nem kesereghet tovább az elmúlt dolgokon, hanem a jövőre, a célokra kell koncentrál­nia.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az uralkodó bolygójára kedvező fényszöget vető Nap adhat oroszlánkö­rmöket, amivel ebben a depresszió­s időszakban is meg tud kapaszkodn­i. Ott és akkor is, amikor mások elsüllyedn­ek. A Jupiter dobhat egy mentőkötel­et.

Halak 02. 19.–03. 20.

A munkahelyé­n a saját feladatára kellene koncentrál­nia. Csak ha már azzal mind kész van, aminek a terhe az ön vállát nyomja, ami tehát az ön felelősség­e, akkor vállalhat további terheket, és segíthet másokon.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary