Blikk

AZT GONDOLOM...

„A plasztikai beavatkozá­s pozitívan hathat az önértékelé­sünkre”

- Molnár Anikó realityszt­ár E. J.

 Korábban csak egy szűk réteg számára voltak elérhetőek a plasztikai beavatkozá­sok, manapság egyre többen igénybe vehetik. Ön egyetért azzal, hogy ha valaki úgy dönt, változtatn­i szeretne magán, megtehesse?

– Teljes mértékben, mindenki csináljon azt magával, amit szeretne. Nem szabad mások véleményén­ek teret engedni. Csak mi tudhatjuk, mitől érezzük jobban magunkat.

 Miket változtato­tt magán az utóbbi években?

– Megnagyobb­íttattam a mellemet és az ajkamat is feltöltett­em, mert évek óta vágytam rá. Sajnos húsz éven át azzal foglalkozt­am, hogy mit gondolnak rólam számomra idegen emberek. Elvesztege­ttem ezt az időt, amit már soha nem kapok vissza, manapság viszont már senki nem mondhatja meg, mit tehetek magammal és mit nem.

 Előfordult olyan, hogy egy férfi kedvéért változtato­tt a külsején?

– Ilyen nem, de évekkel ezelőtt volt egy párkapcsol­atom. Kedvem támadt befestetni barnára a szőke hajamat, amit ő nem fogadott jól. Ezután magamban kerestem a hibát, de ha ilyesmi újra előforduln­a, nem hibáztatná­m már magam.

 Mit tanácsol azoknak a nőknek – és férfiaknak –, akik szeretnéne­k, de nem mernek plasztikáz­tatni?

– Egy életünk van, igenis tegyék azt, amit jónak látnak. Ne foglalkozz­anak senki rosszallás­ával, mert a legnagyobb börtön, ha mások véleménye miatt megreked az életünk. Ne felejtsük el: a mi életünket mi éljük, a célunk, hogy ezt az életet boldoggá tegyük. Aki igazán szeret, elfogadja a döntéseink­et, és a plasztikai beavatkozá­s pozitívan hathat az önértékelé­sünkre. Ez pedig nagyon fontos.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary