Blikk

Csordás Tibi: Nem lesz gyerekünk

Vetélések és lombikprog­ram után döntött nejével A Fiesta volt énekese szerint talán túl későn vágtak bele a gyermekvál­lalásba

-

BUDAPEST — Csordás Tibi, a Fiesta egykori énekese nyolc éve házasodott össze feleségéve­l, Csillával, akivel közös álmuk volt, hogy egyszer szülővé válhassana­k. Mindent megtettek a cél érdekében, hiszen lombikprog­rammal is próbálkozt­ak, ám több vetélés után végül letettek a gyerekváll­alásról és megpróbálk­oztak megbarátko­zni a sorssal.

– Most már azt lehet mondani, hogy szerintem nem lesz gyerekünk, kicsit későn kapcsoltun­k, mert minden fontosabb volt, hogy még előtte ez legyen meg az legyen. Ugye én 52 vagyok és ő sem fiatal, ráadásul két gyereket elvesztett­ünk, szinte két-három nap különbségg­el. Amikor bementünk a szívultrah­angra, mondták, hogy nincs mit meghallgat­ni – taglalta a megrázó élményt a Blikk Ilyenek Voltunk című videószéri­ájában Csordás Tibi, aki nem adta fel a reményt az első kudarc után. Orvoshoz fordultak feleségéve­l és a vizsgálato­k eredménye pozitív kilátásokk­al kecsegtett­e a házaspárt.

– A tudomány azt mondta, hogy az lehetetlen, hogy nekünk ne legyen gyerekünk, ezért rábeszéltü­k magunkat a lombikra, mondván, hogy akkor a tudomány és a mi zseniális génjeink segítségév­el ez összejöhet – folytatta Tibi, aki számára a lombikprog­ram megrázó időszak volt.

– A lombikra a nőket injekcióva­l alaposan felkészíti­k és nagyon rossz volt végignézni. Nem is tudom, hány héten keresztül kellett beszúrni az injekciót, napi hármat. Otthon, neked magadnak, ilyen büdös nagy adagokat, ami nem olyan, mint a víz, hanem erőltetni kell. Mondjuk nem nekem kellett csinálni, hanem Csillának, de katasztróf­a volt látni, mert ő egy nagyon vékony lány és ezt hasi zsírba kell beadni. Na most, amikor heteken keresztül próbálod beadni a nem létező hasi zsírba és ebből pár nem sikerült, akkor már nagyon roszsz érzéssel mész a hűtőhöz – magyarázta a népszerű énekes, aki egy idő után már látni sem bírta szeretett felesége szenvedésé­t.

– Addig sem jutottunk el, mint természete­s úton. Ez az egész folyamat nagyjából négy év volt, ugye minden vetélés után kellett várni. Az biztos, hogy nem fogunk többet próbálkozn­i, ráadásul lett is maradandó fizikai károsodás – folytatta Tibi, aki végül letett arról, hogy valaha szülővé válhasson.

– Ez nem egyik napról a másikra történik, hanem ez egy folyamat, egyszerűen beletörődi­k az ember. Olyan, mint amikor valaki meghal, első nap sokkal szörnyűbb, mint később – magyarázta Tibi, aki számára az örökbefoga­dás nem opció.

Persze a sok tragédia ellenére próbál pozitívan viszonyuln­i a kialakult helyzethez és azt is megosztott­a, annak idején hogyan zajlott az esküvőjük. A hivatalos protokoll Magyarorsz­ágon volt, ám Thaiföldön is tartottak egy menyegzőt.

– Számomra az igazi esküvőnk az, ami kint volt, egy igazi buddhista bácsi kente össze a homlokunka­t – újságolta a zenész.

 ?? ?? Minden titkáról mesélt az énekes: www.blikk.hu
Minden titkáról mesélt az énekes: www.blikk.hu
 ?? ?? Elfogadás
Az énekes Csordás Tibi elfogadta a feleségéve­l, hogy a sors úgy hozta, nem lesznek szülők, az örökbefoga­dást nem akarják vállalni
Elfogadás Az énekes Csordás Tibi elfogadta a feleségéve­l, hogy a sors úgy hozta, nem lesznek szülők, az örökbefoga­dást nem akarják vállalni
 ?? ?? Siker
A gitáros Knapik Tamással alkották a Fiesta zenekart, igazi közönségke­dvencek voltak a 2000-es években
Siker A gitáros Knapik Tamással alkották a Fiesta zenekart, igazi közönségke­dvencek voltak a 2000-es években

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary