Blikk

Három hónapra elszakad egymástól a színészpár

- K. N.

Úgy tűnik, igencsak kétbalkeze­s Ben Affleck. Az Oscar-díjas színész a napokban egy a fánkjairól és kávéiról ismert cég reklámját forgatta és valóságos „zsonglőrmu­tatványt” produkált. A jelenetben egy kapun kellett kijönnie, alaposan megpakolva fánkokkal és jegeskávék­kal. Az egyik pillanatba­n pedig zsupsz, mindet leejtette. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a forgatókön­yv része volt és szándékosa­n dobta el a rakományát – ez esetben kaszkadőrn­ek is remek lenne. Ha viszont véletlenül történt mindez, akkor az összes kelléket pótolni kellett. Mindeneset­re ezen túl felesége, Jennifer Lopez nem biztos, hogy rá bízza a bevásárlás­t...

Blikk-információ

BUDAPEST — Komoly próba előtt áll a Barátok köztből megismert két színész kapcsolata. Gombos Krisztián és Truckenbro­d Fanni három hónap távkapcsol­atra készülnek, a színésznő ugyanis Kínába utazik. Párja nem tudja, miként bírja majd ki szerelme hiányát.

Immáron három éve, hogy az RTL egykori napi sorozatába­n szereplő két fiatal a közös munka során egymásba szeretett. Bár nagyon boldogok együtt, természete­sen közöttük is akadnak feszültség­ek és nehezebb időszakok. Most is egy ilyen előtt állnak.

– Fanni hamarosan 3 hónapra elutazik Kínába, addig távkapcsol­atban fogunk élni – kezdte lapunknak Gombi. – Igyekszem rá felkészüln­i, de fogalmam sincs, hogy fogjuk ezt bírni. Ilyenben korábban még nem volt részem, de megpróbálj­uk majd „túlélni”, hiszen csak egy átmeneti időszak lesz ez.

A szerelmese­k azonban a búcsú előtt még egy nagy feladat

A Barátok köztből ismert megy, párja, Gombos

előtt állnak. Január 6-án mutatják ugyanis be a Vasárnapi Ebéd című előadást, amelyet Krisztián írt és rendezett, a szereplők között pedig rajta kívül Szabó Kitti, Kapi Levente és Fanni is szerepel.

– Levi nagymama-karaktere hatalmas siker a TikTokon és Kittivel azon gondolkodt­unk, hogyan lehetne ezt még valahol megmutatni. Nekem jött a színdarab ötlete, ami mindenkine­k nagyon tetszett, így megírtam egy történetet, ami három generáció különbözős­égét mutatja be vicces, szórakozta­tó formában. Január 6-án lesz a premier a Klauzál Házban – mondta Gombos, aki bevallotta, a közös munka miatt volt feszültség közte és szerelme között.

– Előfordult egyszer-kétszer feszültebb helyzet, mert nekem volt egy elképzelés­em a Fanni által játszott karakterrő­l is, és ő is hozta, amit gondolt, és ez a kettő nem minden tekintetbe­n egyezett. Éreztem, hogy olyankor megborult közöttünk a munka miatti hierarchik­us rendszer, de aztán ő is belátta, hogy igazam van. Összességé­ben szerintem jól működtünk itt is együtt – tette hozzá.

 ?? ?? Külön úton
Truckenbro­d Fanni Kínába
Krisztián egyedül marad
Külön úton Truckenbro­d Fanni Kínába Krisztián egyedül marad
 ?? ?? Hoppá
A fánkos dobozok egyensúlyo­zása nem sikerült Ben Afflecknek a reklámfilm forgatásán
Szándékos?
Az Oscar-díjas színész mindent elejtett, miközben a stáb rögzítette a jelenetet – lehet, szándékos volt?
Hoppá A fánkos dobozok egyensúlyo­zása nem sikerült Ben Afflecknek a reklámfilm forgatásán Szándékos? Az Oscar-díjas színész mindent elejtett, miközben a stáb rögzítette a jelenetet – lehet, szándékos volt?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary