Blikk

Emelkednek a fürdőárak

- J. Zs.

van, az a D-vitamin – magyarázza a szakember. – Tehát a minél több természete­s napfény segít megelőzni a haj őszülését. A kevésbé napos

Több helyen változnak a Budapest Gyógyfürdő­i és Hévizei Zrt.-hez tartozó fürdők jegyárai január 8-ától.

A Széchenyi Gyógyfürdő­ben, valamint a Gellért Gyógyfürdő­ben a hétfő és csütörtök közötti szekrényes belépő ára 9400 forinttól 10 500 forintra változik, míg a pénteki és hétvégi jegy 10 900-ról 12 ezer forintra emelkedik. A Széchenyi fürdőben a reggeli 9 óráig váltható belépő díja a hét eleji időszakban 7500 forintról 8400 forintra időszakokb­an bizonyos élelmiszer­ekből is bejuttatha­t D-vitamint a szervezeté­be, például lazacból, pisztrángb­ól, gombából, tojásból, dúsított gabonafélé­kből, tejből és gyümölcsle­vekből. Ez azonban kevés lesz, így érdemes külön is szedni a D-vitamint. De kezelőorvo­sával mindenképp­en egyeztesse­n a mértékéről.

Ásványi anyagok

emelkedik, míg a hétvégi jegyek ára 8700-ról 9700-ra drágul.

A Széchenyi Gyógyfürdő­ben több mint 10 százalékka­l drágulnak a jegyek.

A Rudas Gyógyfürdő esetében a hétköznapi jegyért 8600 forint helyett 9300 forintot kell fizetni, azonban a hétvégi jegy ára továbbra is 12 200 forint marad. A Lukács Gyógyfürdő­ben a teljes árú belépőnek hétköznap 4800 forintra, míg hétvégén 5200 forintra emelkedik az ára, azonban a nyugdíjas- és a diákbelépő­k esetében kisebb mértékű lesz az emelés.

Akad olyan fővárosi fürdő is, ahol nem emelkednek az árak: a Palatinus fürdőbe január 8. után is a jelenlegi belépőjegy­árak maradnak érvényben – írta meg a Termál Online.

Blikk-információ

B-vitamin

Emellett a megfelelő mennyiségű B-vitaminsze­dés – főként a B1és B6 – is nagyon fontos az őszülés szempontjá­ból.

 ?? ??
 ?? ?? Bowring szerint bizonyos ásványi anyagok, mint például a magnézium, a réz, a cink, a vas és a kalcium is segíthet a megelőzésb­en.
Bowring szerint bizonyos ásványi anyagok, mint például a magnézium, a réz, a cink, a vas és a kalcium is segíthet a megelőzésb­en.
 ?? ?? Fehéredik
Hogy minél később jelenjenek meg az ősz hajszálak, nem árt néhány fontos dologra odafigyeln­i
Fehéredik Hogy minél később jelenjenek meg az ősz hajszálak, nem árt néhány fontos dologra odafigyeln­i

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary