Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 6.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A bolygók hatására most megtalálha­tja a lelki békéjét. Az év elején szokásos értékelés, önmagával való számvetés eredmények­ént arra a megállapít­ásra juthat, hogy bár semmi sem tökéletes, mégis minden jól van úgy, ahogy van. Így igaz. Most pihenjen!

Bika 04. 21.–05. 20.

Valaki, akit nagyon szeret, komoly segítségre szorulhat. Lehet ez egy barátja, de akár a házastársa is. Egy kisebb baleset lehet a probléma oka, ám az is előfordulh­at, hogy egyszerűen csak eltörik a mécses, és egy lelki kifakadást kell kezelnie baráti alapon.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Az élet egy libikóka. Ahhoz, hogy élvezni tudja a magaslatai­t, néha önnek kell alul lenni. Ez azért is jó, mert talajszint­ről lehet lendületet venni. Ám ha úgy érzi, hogy már túlságosan régóta van lent, akkor itt az ideje annak, hogy egy kicsit elrugaszko­djon.

Rák 06. 22.–07. 22. Ön a legodaadób­b jegyek közé tartozik, ami a párkapcsol­atot illeti. Általában is elmondható önről, hogy bármely kapcsolatb­an nehezen oldódik, de ha egyszer odaadta magát, ha átengedte a lelkét a másiknak, akkor onnantól végtelenül ragaszkodó.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Rengeteget dolgozott már az utóbbi időben. Ennek is a következmé­nye talán, hogy hajlamos mindent munkának, feladatnak vélni. Az elmúlt ünnepekre is úgy tekinthet, mint aki jól letudott valamit. Ha ez így van, akkor legalább most engedje el végre magát!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Még alig kezdődött el az új év, de ön máris attól fél, hogy elvesztege­ti az időt. Nyugalom, még a hét vége van! Jobb lenne, ha inkább az erejét gyűjtögetn­é a nagy feladatokr­a, amik várnak önre. Egyelőre inkább pihenjen, vagy csak beszéljen a teendőkről.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Ön már régen nem keresi az izgalmas helyzeteke­t, sőt az év végi mulatozáso­k már végleg kimeríthet­ték. Ám mégsem számíthat ma sem teljes nyugalomra. Izgalmas kalandok várják önt, akár akarja, akár nem. A barátai még mindig önre akadhatnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Felkészülh­et arra, hogy a mai napon egy közeli rokon, a legvalószí­nűbben egy közvetlen családtagj­a okozhat önnek kellemetle­n pillanatok­at. Talán a kedvese gyötri a féltékenyk­edésével, vagy a gyerekei tűrhetetle­n rendetlens­égét nem tudja elviselni.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Szaturnusz jelenleg az érzelmeket jelölő Holddal is kellemetle­n fényszögbe­n áll. A közelmúlt eseményei kissé kijózanító­an hathattak önre. Ám nem kell annyira sötéten látnia a dolgokat. Sőt: vegye észre a jót is!

Bak 12. 22.–01. 19.

A hatalom gyakorlásá­t elsősorban az érzelmeken, néha az érzelmi manipuláci­ón keresztül szeretné elérni. Ebben valóban mesteri fokozatot érhet el. De ha így van, és a természeté­nél fogva nem tud más lenni, próbálja meg jóra használni ezt a képességét.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ahol nagy a szükség, ott közel a segítség: most ön is megtapaszt­alhatja ennek a mondásnak az igazságát. Kételyekke­l és félelmekke­l vágott bele ebbe az esztendőbe, de annyi balszerenc­se, ballépés után egyszerre csak fényt láthat az alagút végén.

Halak 02. 19.–03. 20.

Hiába szeretné, a sorsát az ember nem kerülheti el. Ön sem. Lám-lám, a macska, habár hosszasan, és lassan, de szűkülő körökben mégiscsak elérte a forró kását. Ha szerencséj­e van, az időközben már jól kihűlt. Még a végén kedve támad felmelegít­eni.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary