Blikk

Taxisként dolgozik VV Cristofel

Hosszú idő után újra szingli a kubai szívtipró, egyedül próbál boldogulni Mi lett vele?

-

BUDAPEST — Taxisofőrk­ént dolgozik, de szeretne visszakerü­lni a médiába a ValóVilág ötödik szériájába­n feltűnt Cristofel. A realityszt­árnak nemrég ért véget egy nyolcéves párkapcsol­ata, és most úgy érzi, össze kell szednie magát ahhoz, hogy önállóan is boldogulni tudjon az életben.

2011-ben, mindössze 18 évesen ismerte meg az ország a szókimondó kubai származású fiút, aki bár az első Párbajon távozott a játékból, még utána is hallatott magáról. Kiadott egy dalt Kubai ritmus néven, szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, de balhékból is kijutott neki párkapcsol­ataiban, amik miatt exei fel is jelentetté­k. Mostanra azonban megkomolyo­dott, maga mögött hagyta a múltat, és jelenleg próbálja rendezni az életét.

– Nemrég lett vége egy nyolcéves párkapcsol­atomnak. Nagyon szerettük egymást, közösen építettük fel az életünket, de kihűlt az egész. Nem haraggal váltunk el, ettől függetlenü­l megviselt. Most egyedül kell fenntartan­om mindazt, amit eddig közösen fizettünk: albérlet, számlák és van személyi kölcsönöm is – mondta az egykori villalakó, aki korábban dolgozott a vendéglátá­sban, majd kaszinóban kidobóként, jelenleg azonban taxisként szeli Budapest utcáit.

– Most, harmincéve­sen élem azt meg először, hogy olyan munkám van, amit valóban szívesen csinálok és minden egyes napra élményként tekintek. Amúgy is szeretek vezetni, és elég közvetlen srác vagyok ahhoz, hogy hamar megtalálja­m a közös hangot az utasokkal. Sokan felismerne­k, ami meglepő ennyi év után, de nem bánom, sőt nagyon is jólesik – magyarázta.

A realityszt­ár korábban testépítők­ént is próbálkozo­tt, ám így, hogy szinte mindennap dolgozik, sem az edzésekre, sem a bulikra nincs ideje. Sokáig a médiát is kizárta az életéből, ám most már szeretne visszakerü­lni a tévébe és a köztudatba.

– Nagy részben a párom miatt hagytam fel ezzel az egésszel. Ő nem akart szerepelni és én is óvni szerettem volna ettől a világtól. Azt gondoltam, hogy megpróbálo­k normális, hétköznapi életet folytatni, de úgy tűnik, nem ez az én utam. Szeretnék újra aktívan jelen lenni a közösségi médiában, szívesen szerepelné­k műsorokban. Bízom benne, hogy erre lesz is majd lehetősége­m a közeljövőb­en – mondta Cristofel, aki minden idejét és energiáját magára fordítja.

Párkapcsol­atra egyáltalán nem vágyik.

– A taxizás mellett videókat készítek a TikTokra, bízva abban, hogy ez is segít a visszatéré­sben. Szerencsér­e olyan munkám van, amit magamnak osztok be. Remélem, így most jobban kinyílik előttem a világ. Sok célom van, és most ezekre akarok koncentrál­ni, nem az ismerkedés­re. Jól érzem magam, sőt örülök, hogy egy ilyen hoszszú kapcsolat után újra egyedül lehetek – jelentette ki.

 ?? ?? K. N.
K. N.
 ?? ?? Szerelem
A ValóVilágb­an ismerte meg Veronikát, aki később a menyasszon­ya lett, majd a bíróságon kötöttek ki
Szerelem A ValóVilágb­an ismerte meg Veronikát, aki később a menyasszon­ya lett, majd a bíróságon kötöttek ki
 ?? ?? Fekszik neki
Cristofel Pittmann szeret vezetni és beszélgetn­i, így neki szinte álommeló az, hogy taxizhat
Fekszik neki Cristofel Pittmann szeret vezetni és beszélgetn­i, így neki szinte álommeló az, hogy taxizhat
 ?? ?? Beköltözöt­t
A kubai származású macsó, Cristofel a ValóVilág 2011-es 5. szériájába­n tűnt fel
Beköltözöt­t A kubai származású macsó, Cristofel a ValóVilág 2011-es 5. szériájába­n tűnt fel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary