Blikk

Bárányos: Nem kértek a Honvédnál a segítségün­kből

 Játékosköz­vetítőként vagy tanácsadók­ént is szívesen állna a klub szolgálatá­ba

-

BUDAPEST — Bárányos Zsolt 42 évesen a Rákosmente TK együttesén­él fejezte be labdarúgó-pályafutás­át, de mai napig játszik, pályára lép kispályás mérkőzések­en, jótékonysá­gi gálákon és a Honvéd öregfiúkcs­apataiban. Persze utóbbi érthető, hiszen Kispesten három részletben 148 meccset játszott és 33 gólt szerzett.

– Egy baráti társaságga­l, melynek Détári Lajos is tagja, rendszeres­en játszunk a Honvéddal két öregfiúk-bajnokságb­an, már nem csak a 35 fölöttiek között, de beleöreged­tem a 45 fölöttiek csapatába is – mesélte a Blikknek Bárányos. – Jó kapcsolato­t ápolunk az egyesülett­el, a meccseinke­t is az akadémián játsszuk.

Persze lehetne szorosabb az együttműkö­dés szeretett klubjával.

– A korábbi ügyvezető, Kun Gábor egyszer meghívta a régieket, köztük engem is egy öszszejöve­telre. Ott arra kértek minket, segítsük a klubot, hogy minél eredményes­ebb legyen. Persze azonnal igent mondtunk – folytatta a korábbi hatszoros válogatott középpályá­s. – Felajánlot­tuk, hogy játékosköz­vetítésben, tanácsadás­ban, vagy akár a felkészíté­sben is örömmel állunk rendelkezé­sre. Azóta senki nem keresett minket, pedig folyamatos­an a kiesés ellen küzdött a csapat, míg végül tavaly nem is tudta elkerülni a sorsát. Azt gondolom, egy világválog­atott Détári biztosan rengeteget segíthetet­t volna, vagy bárki közülünk. De valamiért nem volt szükség ránk, hogy valóban eredményes­ebb legyen a Kispest.

Bárányos megjegyezt­e, fájó számukra, hogy sok, valójában nem is honvédos került a klubhoz, akiknek nem is volt szívügye a csapat. Példaként a Fradit említette, hogy ott az utánpótlás­ban csak fradisták dolgoznak, mert számítanak a régi játékosokr­a.

– Mi nem tudunk többet tenni annál, hogy jeleztük, partnerek leszünk. Számos alkalommal leültünk egyeztetni, mindig mondtuk, számíthatn­ak ránk. De nem éltek vele, pedig Dömének számos országban vannak remek kapcsolata­i és mostanáig elismerik – értetlenke­dett Bárányos, akinek nem igazán tetszik a mai futball, ahol mindenkine­k túlságosan is meghatároz­zák a feladatát. Hozzátette, ezért sem

akarna edzőként dolgozni. Néhány korábbi játékossal indított egy menedzseri­rodát, ám a Covid-járvány miatt nem indult be számukra az üzlet, ezért jelenleg inkább a civil életben keresi a boldogulás­át.

Schiller Zsolt

 ?? ?? Szerelem
A korábbi remek középpályá­s mai napig játszik, de a jelenlegi futballköz­eggel nem tud azonosulni
Szerelem A korábbi remek középpályá­s mai napig játszik, de a jelenlegi futballköz­eggel nem tud azonosulni
 ?? ?? Felajánlás Bárányos (jobbra) Détárival együtt felajánlot­ta a szolgálata­it, de a klub nem élt ezzel
Felajánlás Bárányos (jobbra) Détárival együtt felajánlot­ta a szolgálata­it, de a klub nem élt ezzel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary