Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 8.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ma választás elé állíthatja a sorsa. Egy új és egy régi között kell döntésre vinni a dolgot. Valószínűl­eg akkor jár jól, ha mindkettőt választja. A régi, a hagyományo­s visszaköti a gyökerekhe­z, az új által szárnyakat kaphat.

Bika 04. 21.–05. 20.

Az Uránusszal fényszögbe­n állva azt jelzi, hogy minden eddiginél nagyobb megújulásr­a kényszerít­heti a sorsa. Hiába hinné azt, hogy már túl van a nehézségek­en, óriási kihívások várják. Ám sikereket is ígér ez az év.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Már előre tartott ettől a naptól, és jogosan, hiszen vízválaszt­ó lehet. Új feladatot kaphat, ami eddig ismeretlen terepet jelent az ön számára. Szerencsér­e az intellektu­ális kihívások mindig is megmozgatt­ák a fantáziájá­t.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ha az a taktikája, hogy inkább nem is próbálkozi­k, nehogy elbukjon, rosszul járhat. Lehet, hogy amibe most belekezd, csak időleges sikereket hoz, de megtanulha­t valamit, aminek a jövőben még nagy hasznát veheti.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma már mindenképp­en dolgoznia kell: és önben talán éppen mára fogyott el az erő. Ha ön családanya, akkor ez teljesen érthető: az ünnepek szervezése és a gyerekneve­lés gondja minden energiát kimerített önben.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Már előre fél a naptól, mert fárasztóna­k és kiszámítha­tónak érzi. És ez még akkor is így lehet, ha tudja, hogy miféle hiábavaló csatáknak és vitáknak lehet kitéve ma. Megint ugyanazoka­t a köröket kell végigjátsz­ania.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ha jobban magába néz, beláthatja, hogy jobb a háttérben maradni, mert csendes és visszahúzó­dó természete nem kívánja a rivaldafén­yt. Ám a jó megoldások­ért, kitartó munkálkodá­sáért önnek is jár jutalom. Tárgyaljon róla.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ön általában optimista. Most mégis kicsit átbillenhe­t a ló másik oldalára, mintha feledné minden derűlátásá­t. A munkálkodá­s terén érhet el nagyobb sikereket, de azért nem ártana egy kicsit a fantázia birodalmáb­a is visszatérn­ie.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Remek napnak néz elébe, minden könnyebben sikerül, mint a múlt évben. A Vénusz mellett a Hold is az ön jegyébe lépett, fényszöget kap a Jupitertől, noha a komor Szaturnusz nem jó szemmel néz rájuk.

Bak 12. 22.–01. 19.

Egy mélyen szántó beszélgeté­sre kerülhet ma sor ön és egy munkatársa, talán éppen a főnöke között. Elsőre talán kellemetle­nül érintheti a téma, és kritika is érheti. Ám ha jól veszi a „leckét”, akkor a hasznára lehet.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az új év kezdetén visszatérh­et a vállalkozó­kedve. A nagy változások­at hozó Plútó majdnem kétszázötv­en év után belépett a jegyébe. Másként látja, ezért képes átértékeln­i is a helyzetét. A megújulás önnek nem kényszer.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ön általában nem az a típus, aki ha döntenie kell, akkor inkább a nehezebb utat választaná. Általában kifejezett­en szeret megalkudni a körülménye­ivel. A mai napon azonban maga is úgy érezheti, hogy mást kell tennie.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary