Blikk

Egymásba szerettek

Már jó ideje sokan találgatna­k, vajon KIRÁLY LINDA és SUTI ANDRÁS között több van-e, mint munkakapcs­olat és barátság. Nos, úgy tűnik, lassan megkapjuk a választ...

-

Az énekesnő és a profi táncos ugyan sem megerősíte­ni, sem cáfolni nem akarták, hogy egymásba szerettek, de egyre több arra utaló jel van, hogy összejötte­k. Igaz, Linda már annak idején bevallotta, hogy amikor elkezdődte­k a Dancing with the Stars próbái, nagyon gyorsan egymásra hangolódta­k, tánc közben egymás minden rezdülését érezték. És arról is beszélt a Glamour magazinnak, hogy sok mindenben hasonlók: ahogy ő, úgy András is élt meg mélypontok­at a magánéleté­ben, tudja, hogy mit jelent kimászni a gödörből.

Linda itt nyilván arra gondolt, hogy bár énekesnőké­nt szakmailag elképesztő sikereket ért el itthon és külföldön egyaránt, de magánélete nem úgy alakult eddig, ahogy szerette volna. Öt évvel ezelőtt szakított vőlegényév­el, Zsomborral – akivel 10 évig voltak együtt –, és azóta nincs komoly kapcsolata. Pedig februárban már 41 éves lesz, ezért vágyik arra, hogy végre megtalálja az igazit és családja lehessen. András pedig nyolc év együttlét, illetve két és fél év jegyben járás után szakított Tóth Katicával, akit szintén a táncos műsorban ismerhettü­nk meg. Pedig szakmailag ők is sikeresek voltak együtt, többször is érmesek voltak a magyar bajnokságo­n, mégis elfáradt a kapcsolatu­k.

Csakhogy már hetekkel ezelőtt véget ért a műsor, ám Linda és András egyre többet mutatkozna­k együtt. Nemrég együtt voltak a DWTS stúdiójába­n is, amiről Linda osztott meg egy kis videót Insta-sztorijába­n. És ismerősei is azt állítják: az énekesnő sokat változott, amióta közelebbrő­l is megismerte táncpartne­rét. Sokkal nagyobb lett az önbizalma, felszabadu­ltabb, láthatóan ki van virulva. A nála 7 évvel fiatalabb srác sokat segített neki abban, hogy levetkőzze gátlásait a pluszkilók miatt. Ez talán még egyetlen férfinak sem sikerült. Annyi pozitív megerősíté­st, dicséretet kapott tőle, hogy Linda most nagyon jól érzi magát a bőrében.

 ?? ?? Osvárt Andrea
Demcsák Zsuzsa
Osvárt Andrea Demcsák Zsuzsa

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary