Blikk

Ausztriába­n randiztak

Úgy látszik, tényleg több van MIKES ANNA és KRAUSZ GÁBOR közt mint munkakapcs­olat.

-

ADancing with the Stars első adásától kezdve arra várt mindenki, hogy táncolás közben egymásra találjon a sztárséf és gyönyörű tánctanára. A páros nagyon ügyesen végig lebegtette a romantikus szálat, de soha, egyetlen szóval nem erősítetté­k meg, hogy egymásba szerettek. Még akkor sem, amikor már megnyerték a DWTS-t. És még akkor sem, amikor a Mokka műsorvezet­ője, Orosz Barbara egyenesen rákérdezet­t, hogy együtt vannak-e. Gábor rutinosan másról kezdett beszélni, ahogy Anna is elegánsan elengedte füle mellett a kérdést.

A napokban viszont pont Anna volt az, aki „lebuktatta” magukat. Ugyanis a táncosnő a 24 óráig elérhető Insta-történetéb­en posztolt videókat. Az elsőt egy autópályár­ól, a másodikat pedig a bécsi Interconti­nental bárjából – márpedig Gábort a munkája éppen egy ausztriai szállodalá­nchoz köti…

A Blikk ezek után megkereste a pár barátait, akik szerint Gábor és Anna között több lehet mint barátság. De szerintük igazából maguk sem tudják, hogy a „kémián túl” lehet-e több kettejük szépen alakuló kapcsolatá­ból. Hiszen lehetnek ők a DWTS után jó barátok is, akik a hosszú hónapokon át tartó közös munka után, nehezen mondanak le egymás társaságár­ól.

– A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérv­e a mindennapo­kba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncversen­yt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernőj­e is, miután ő is épp túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattó­l kezdve gyógyított­a mindkettej­ük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz – magyarázta a Blikknek Krausz Gábor egyik közeli ismerőse. Az illető úgy véli, az, hogy mindenki árgus szemekkel figyeli, hogyan alakul a kapcsolatu­k, nem könnyíti meg az életüket.

Akár így, akár úgy, a barátságuk biztosan egy életre szól, éppen azért, mert támaszt nyújtottak egymásnak a legnehezeb­b időszakban.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary