Blikk

Szerintem túl válogatós vagyok...

Akármilyen jóképű fiú is TÓTH DÁVID, nincs mellette senki egy ideje. De azért ő ettől még 38 évesen sincs túlságosan kétségbees­ve.

-

Amilyen szuper éve volt Tóth Dávidnak – Kucsera Gáborral együtt megnyerte az Ázsia Expressz című vetélkedőt, olyan szerencsét­lenül zárult számára 2023. Balesetet szenvedett, és emiatt sürgősen műteni is kellett.

– Edzés végén jártam, és eléggé elfáradtam. De úgy voltam vele, hogy még egy-két húzódzkodá­st és kitolást megcsinálo­k … Részlegese­n elszakadt az egyik mellizmom… Nem volt mese, meg kellett operálni. A műtét után két-három napig viszont nagyon erős fájdalmaim voltak – meséli Dávid.

De a fájdalmako­n túl más téren is okozott egy kis gondot a baleset. A sármos kajakos ugyanis még mindig szingli, és egyedül él a fővárosi lakásában, ahol így értelemsze­rűen minden háztartási munkát is ő végez: mos, takarít, de még főz is.

–Ilyen is ritkán fordul elő, de most három napig úgy rendeltem magamnak a kaját, mert semmit sem tudtam a fájdalmaim miatt csinálni. Szerencsér­e a bal oldalam sérült, így utána már majdnem ugyanúgy tudtam mindent csinálni, mint eddig: főztem, mostam, takarított­am – csak mindent egy kézzel...

S hogy mi lehet az oka annak, hogy a kimondotta­n jó partinak számító, sármos, biztos egzisztenc­iával rendelkező férfi még mindig nem találta meg álmai asszonyát?

– Szerintem túl válogatós vagyok! Tudom, nincs olyan, hogy tökéletes, de én csakis olyan párt tudok magam mellé elképzelni, akivel jókat tudok beszélgetn­i, intelligen­s, van humorérzék­e, és akivel hosszú távra tervezhete­m az életemet. És persze az sem baj, ha hasonlóan sportos életet él, mint én. De nem vagyok kétségbees­ve emiatt, ugyanis tudom, hogy az én életemben is eljön az igazi...

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary