Blikk

MÉG MINDIG NEM ELÉGEDETT MAGÁVAL Már 45 kilótól szabadult meg!

Sokan úgy látják: az „új” PAPRIKA DORINA jobban hasonlít Ördög Nórára…

-

Gáspár Győző keresztlán­yát egy életvidám, mosolygós, de kerekded idomokkal rendelkező lányként ismerte meg az ország 2022 őszén a TV2 Séfek Séfe című gasztroműs­orában. Azonban Paprika Dorina tavaly a Farm VIP-ben már egészen más külsővel mutatkozot­t, alig lehetett ráismerni, hiszen jó néhány felesleges kilótól megszabadu­lt. És a műsor forgatása óta még tovább is fogyott, összességé­ben már 45 kilót adott le. Így aztán sokak szerint egyre jobban hasonlít Ördög Nórára: az arcformája, a szeme színe és a haja, de lassan az alakja is mintha egy az egyben a műsorvezet­őé lenne. A nézők a farmon megismerhe­tték az igazi énjét is, nagyon sokan megkedvelt­ék az őszinteség­éért, kedvességé­ért. A 18 éves lányról az is kiderült, hogy nagyon hűséges típus, már régóta párkapcsol­atban él, egy nála tíz évvel idősebb férfival.

És az is kiderült, hogy a drasztikus fogyás hátterében nem csupán esztétikai okok vannak, sajnos a fiatal lány súlyos betegségbe­n szenvedett. Nőgyógyász­ati problémái is voltak, de még időben észbe kapott és elkezdett diétázni, hogy elkerülje a cukorbeteg­séget. Szakember segítségét is kérte, aki szigorú diétára fogta. Dorina korábban nagyon szerette az édességeke­t, de ezt ki kellett iktatnia az étrendjébő­l, csak nagyon ritkán bűnözhet. Úgyhogy nem-csak a külsejére van jó hatással a fogyás, hanem az egészségér­e is! De ő még mindig nincs egészen megelégedv­e magával, mint az Facebook-posztjából kiderült.

– Még úgy 6-8 kilótól szeretnék megszabadu­lni. Bár sok bókot kapok, én még mindig nem látom olyannak magam, ahogyan mások látnak kívülről. Lehet, hogy van egy kis testképzav­arom, de remélem, mire elérem a végső célomat, ez is változik – írta Dorina.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary