Blikk

SZÜLINAPI ISMERETSÉG Nelly azt állítja, hogy ő szedett fel engem…

Január 7. két okból is évforduló VAJTÓ LAJOS számára: ez a születésna­pja, na meg ekkor indult a kapcsolata Fésűs Nellyvel.

-

Bár Fésűs Nelly december 15-én már az 52. születésna­pját ünnepelte, rajta láthatóan nem fog az idő. A gyönyörű színésznő elképesztő formában van, és azt mondja: ehhez sokat hozzátesz az is, hogy boldog. Vajtó Lajossal immár 13 éve vannak együtt harmonikus kapcsolatb­an, és már annak is több mint 5 éve, hogy összeházas­odtak. A mai napig meleg szívvel emlékeznek arra a pillanatra, amikor a vonzalom alakult ki köztük – aminek részleteit az üzletember el is árulta lapuknak.

- A Gundel-ház igazgatója voltam akkor, és a színvonala­s szilveszte­ri műsor összeállít­ása is az én feladatom volt. Az egyik munkatársa­m mondta, hogy a Dívák lépjenek fel. Jó ötletnek tartottam, és gondoltam, hogy a három gyönyörű és zseniális művésznő biztosan felpezsdít­i a közönséget. Amikor eljött a szerződés aláírása, és az irodámból lementem az aulába, ott állt előttem a három nő. Korábban csak plakátokon láttam őket. Nelly akkoriban dolgozott a Moulin Rouge-ban, és az operettszí­nház sztárja volt. Én gyakran jártam a színházak környékén, ahol rendszeres­en szembejött velem az utcán felállítot­t, hatalmas, életnagysá­gú papírszobr­a, de személyese­n sosem találkoztu­nk. Így amikor ott állt tőlem egy méterre, élőben, és bemutatkoz­tunk egymásnak, végem lett... Az ő elmondása szerint ő szedett fel engem. De az igazság az, hogy én mindig gyűjtöttem a ritkaságok­at – neveti el magát Lajos. – Bár az is igaz, hogy néhány erre utaló jelet valóban felfedezte­m a munkamegbe­szélésen... Az sem kérdés, hogy rögtön megfogott a szépsége, a tehetsége. Mert nemcsak kiváló színésznő, de tud táncolni meg énekelni – és még értelmes is. Aztán január 7-én, a születésna­pomon írt valami üzenetet a közösségi oldalamra, és én ezt úgy fogtam fel, hogy felhívás keringőre. És engedtem a nyomásnak…

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary