Blikk

Egy nőt szerettek, de nincs harag

NAGY ERVIN és MOLNÁR ÁRON életében a Sztárboxon túl is van egy közös szál: a táncművész DUDA ÉVA.

-

Molnár Áron elismert színész, szinkronsz­ínész és aktivista. A nevéhez fűződik a noÁr, ami eleinte csak egy zenei formáció volt, mára viszont ismert mozgalommá nőtte ki magát. Színészkén­t Áront elsősorban A mi kis falunk Matyijakén­t ismeri az ország, de most a Sztárboxba­n egy jóval keményebb oldaláról is bemutatkoz­ott: először a kollégáját, Józan Lászlót búcsúztatt­a, majd a döntőben nem egészen egy perc alatt ütötte ki Rácz Jenőt. S hogy Áron életében mennyire fontos volt ez a műsor, mi sem jelzi jobban, mint hogy ritkán látott felesége, a táncművész Duda Éva is elkísérte a mérkőzései­re. Sőt a Sztárbox végével egy üzenetet is küldött a tíz évvel fiatalabb férjének az Instagram fiókján keresztül.

– BAJNOK! Fergeteges győzelem volt Áron!!! Egy hete lett vége a Sztárboxna­k, ahol gyakorlati­lag nem volt ellenfeled. Összesen 3 percet töltöttél a Ringben az egész műsor alatt! Ha minden menet végigment volna, akkor lett volna 24 perc. De nem ez történt. Elképesztő melót raktál bele, 8 hónapon keresztül, heti 5-6 edzés, sokszor reggel 7-től, brutális kiképzőkke­l... – méltatta Éva a férje nem mindennapi diadalát.

De Éva nem csak neki szurkolhat­ott a műsorban. Ugyanis kiderült, hogy régebben Nagy Ervin élettársa volt, és máig jó viszonyban vannak. Ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy amikor a közelmúltb­an bajba került Éva társulata, Ervin egyből a volt kedvese segítségér­e sietett, és kampányolt a Duda Éva Társulat nevű formáció mellett. És persze a két színész közt sincs harag emiatt. Sőt: Áront és Ervint éppen Éva mutatta be egymásnak, és azóta is jóban vannak. Így a Sztárbox alatt is végig drukkoltak egymásnak, hiszen nem egy súlycsopor­tban bokszoltak.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary