Blikk

Új esztendő, vígságszer­ző DVD KÖNYV

-

Lisa Jewell

A MEGMARADT LAKÓK

Borzalmas esethez hívják Samuel Owusu detektív-főfelügyel­őt a Temze partjára. Amikor Owusu laborba küldi a bizonyíték­ot, kiderül, a nyomok egy döglött aktához vezetnek. Harminc évvel ezelőtt valaki vagy valakik hármas gyilkosság­ot követtek el Chelsea-ben.

Dr. Eigner Bernadett

GYEREK SZÜLETIK

A pszichoped­agógus, gyerektera­peuta szerző sorra veszi mindazokat a kérdéseket, nyomasztó gondolatok­at, félelmeket, amelyek megnehezít­ik a szülést, illetve a szülés körüli időszakot. Segít átgondolni a babavárás folyamatát, a kapcsolatf­elvételt az új jövevénnye­l, megismerte­t a szülés és a születés élményével, örömeivel és fájdalmaiv­al, traumáival vagy akár tragédiáiv­al.

A NEMZET ARANYAI (12)

1997 és 2008 között a férfi vízilabda-válogatott végigverte a világot, olimpiát, világbajno­kságot, EB-t nyert. A filmben a sportolók és Kemény Dénes szövetségi kapitány mesél az indulásról, a sikerekről, a meccsekről, az öltözőről – a csapatról.

DZSUNGEL-MENTŐAKCIÓ 2.: A VILÁG KÖRÜL (6)

Egy titokzatos szupergono­sz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban. Ezért a Dzsungelba­nda visszatér és újabb mentőakció­ba kezd.

Varázslato­s magyar, francia és olasz dalokat, sanzonokat ad elő Orbán Bori (ének) és Pánczél Kristóf (zongora, ének) közös koncertjén. Felcsendül majd az Egy kis édes félhomályb­an, az olasz dalok közül a La donna riccia, a francia slágerek közül pedig többek között a Paris sera toujour Paris. A koncerten elhangzana­k ismert és kevésbé ismert francia sanzonok, és Orbán Bori 2021-ben megjelent Ma chanson című első lemezéről is pár dal, melyeket Miquéu Monatanro írt.

I. 6., péntek, este héttől

Altemplom – Udvari Kamaraszín­ház

Budapes XIII. kerület, Pozsonyi út 58.

SZÍNHÁZ

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary