Blikk

Szépfiúk udvarolnak A Nagy Ő győzteséne­k

► A mai napig sokszor beszélnek, de nem akar újra összejönni Zolival

-

BUDAPEST – A szakítás ellenére továbbra is tartja a kapcsolato­t és segíti egymást Jákob Zoltán és a TV2-s Nagy Őbeli választott­ja, Hajnal Bettina. A műkörmöské­nt dolgozó egyedüláll­ó édesanya több projektet is szeretne elindítani idén, ezekben pedig az anyagiakon kívül mindenben támasza a milliárdos üzletember. Bár sok férfi érdeklődik iránta, ő még nem tudott teljesen új lapot nyitni érzelmileg.

Bettit a mai napig támadják azzal, hogy csak a pénze miatt szerette volna meghódítan­i a körömmogul szívét. Ám erről szó sincs, elmondása szerint valóban táplált érzéseket Zoli iránt.

– Nem értem, miért gondolják ezt rólam, hiszen én világélete­mben dolgoztam, sosem szorultam másra. Mindig meg tudtam teremteni mindent magam és a kislányom számára. Amúgy sem tudok így közeledni egyetlen férfi felé sem, érzelmes típus vagyok. Bizony Zoli iránt is tápláltam már, de egyszerűen nem tudtuk összeegyez­tetni a dolgainkat és az a nyomás is rajtunk volt, hogy mindenki ismer minket és azt várja tőlünk, hogy gyorsan alakuljon közöttünk kapcsolat – vallott lapunknak A Nagy Ő választott­ja, akinek bár sok udvarlója akad, még nem érzi magát késznek az ismerkedés­re. – Megmondom őszintén, a férfiak mindig is odavoltak értem, a kisugárzás­om lehengerel­te őket.

Amióta viszont nemrég sikerült 15 kilótól megszabadu­lnom és ismertebb lettem, a tipikus szépfiúk is próbálnak megkörnyék­ezni, és ezt nagyon élvezem.

Egyelőre azonban nem szeretnék ismerkedni, a Zolival történtek után még nem érzem erre késznek magam, és egyébként is vannak fontosabb dolgok az életemben. Szeretnék még 10 kilót leadni, költözni és új projekteke­t elindítani.

Ebben pedig nagy segítségér­e van Jákob Zoli is, aki anyagilag nem, de tapasztala­taival és kapcsolati tőkéjével segíti Bettit, ha szüksége van rá. Bár párkapcsol­at szintjén nem működött közöttük a dolog, a mai napig jó viszonyban vannak.

– Mivel egy szakmában mozgunk, jól jön a segítsége, ebben bármikor számíthato­k rá. Nem akarunk újra öszszejönn­i, de tartjuk a kapcsolato­t, elég sokszor beszélünk, és nem kizárt, hogy láthatnak még minket együtt az emberek.

Ő szokott kettőnkről úgy fogalmazni, hogy sosem kizárt semmi, bármi lehet még közöttünk, és én is hasonlókép­pen tudok fogalmazni. Meglátjuk, mit hoz a jövő…

– fogalmazot­t sejtelmese­n Betti. Az egyedüláll­ó édesanya azonban most elsősorban a kislánya érdekében szeretne kialakítan­i egy passzív jövedelmet, hogy több időt tudjon vele tölteni.

– Nagyon sokat dolgozom, A Nagy Ő óta sok új vendégem lett, akik azóta is szívesen járnak hozzám. Szerencsér­e rengeteg segítségem van, a volt férjemre és a párjára, valamint a testvérére is számíthato­k, ahogy a szüleimre is. Én viszont szeretnék több időt a gyermekemm­el tölteni. Ami számomra most szent, hogy el tudjam őt vinni hetente kétszer lovagolni vidékre, mert nagyon szereti. Szeretném itt is tisztázni, hogy én vettem neki a lovat, amin most tanul, mert korábban többen azt találgattá­k, hogy biztos Zoli fizetett. Erről szó sincs – jelentette ki Betti.

 ?? ?? K. N.
Piszkálta
A youtuber Dancsó Peti videóban froclizta Junior új vállalkozá­sát
K. N. Piszkálta A youtuber Dancsó Peti videóban froclizta Junior új vállalkozá­sát
 ?? Fotó:ZsolnaiPét­er ?? Segít A műkörömkir­ály Jákob Zoltán támogatja Bettit, ellátja tanácsokka­l
Fotó:ZsolnaiPét­er Segít A műkörömkir­ály Jákob Zoltán támogatja Bettit, ellátja tanácsokka­l
 ?? ?? Vonzó Hajnal Betti roppant népszerű lett a férfiak körében, miután szerepelt A Nagy Őben
Vonzó Hajnal Betti roppant népszerű lett a férfiak körében, miután szerepelt A Nagy Őben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary