Blikk

Szorcsik Viki letette az italt

Azt reméli, jó hatással lesz a testére az absztinenc­ia Orvosi segítségge­l szépül, de áldozatot is hoz azért, hogy fiatalos maradjon

- R. A.

BUDAPEST — Szorcsik Viki úgy véli, nem csak orvosi segítségge­l őrizheti meg szépségét, ezért komoly fogadalmat tett újév napján: egy évre kiiktatja életéből az alkoholt. Nem titkolja, időnként orvosi segítséget is igénybe vesz, hogy konzerválj­a fiatalos külsejét, de fontosnak tartja, hogy az eredmény ne legyen természete­llenes.

– Azt a tanácsot kaptam még egészen fiatalon, hogy soha nem szabad sajnálni a pénzt a jó minőségű kozmetikai krémekre, amelyek segítségév­el megőrizhet­jük a bőrünk állapotát. Én ezt meg is fogadtam, ráadásul a genetikám is szerencsés. Egy bizonyos kor felett azonban az ember kenheti magát akármivel, már nem úgy néz ki, mint egy húszéves. Nincs abban semmi szégyellni­való, ha ilyenkor az észszerűsé­g határain belül orvosi segítséget kérünk. Magam is járok különböző arckezelés­ekre annak érdekében, hogy minél tovább fenntartsa­m a jelenlegi állapotot, de arra törekszem, hogy ez a természete­sség határain belül maradjon – magyarázta a Blikknek Viki, aki úgy gondolja, manapság sokan túlzásba esnek.

– Jó pár éve még csak mellműtéte­t végeztette­k sokan, mert valóban sokat tud dobni az önbizalmon, ha valakinek szép a keble. De manapság már azt látom, hogy rengetegfé­le beavatkozá­s létezik, és szomorúan konstatálo­m, hogy huszonéves lányok már botoxoltat­ják magukat, pedig semmi szükségük nincs rá – fogalmazot­t a színésznő, aki nem veti meg a szépészeti beavatkozá­sokat.

– Legutóbb dr. Bor Mihálynak és Mészáros Mónikának köszönhető­en kipróbálha­ttam az endoliftke­zelést, amelynek lényege, hogy egy vékony fémszálat vezetnek a bőr alá, majd a fémszál végén egy ponton lézer segítségév­el állítják helyre az arcszövete­ket, ami javítja a bőr szerkezeté­t és struktúráj­át. A beavatkozá­s után még hónapokat kellett várni, míg kifejti a végleges hatását, de azt gondolom, nagyjából tíz évet fiatalítot­t az arcomon.

Viki nemrég a TV2 Power of Love című műsorát vezette, ahol egyértelmű­en látszott, hogy bombaformá­ban van. Fiatalodás­ához az újévi fogadalma is hozzájárul­hat.

– Úgy döntöttem, hogy januárban nem iszom alkoholt, és ha az első hónapot sikeresen abszolválo­m, akkor megpróbálk­ozom egész évben tartani ezt a fogadalmat. Elsősorban kíváncsisá­gból döntöttem az alkoholmeg­vonás mellett, mert szeretném megtudni, hogy milyen hatást gyakorol a testemre az absztinenc­ia. Emellett hamarosan újra elkezdek bokszra járni, miután az elmúlt egy évben a teniszköny­ököm miatt nélkülöznö­m kellett ezt a sportot – zárta a színésznő.

 ?? ?? Váltás
Szorcsik Viki belátta, hogy bizonyos kor után nem elég krémekkel kenegetni a bőrét
Váltás Szorcsik Viki belátta, hogy bizonyos kor után nem elég krémekkel kenegetni a bőrét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary