Blikk

Együtt éjszakázot­t Zimány Linda és Bódi Sylvi

- V. V. F. E.

BUDAPEST — Az edző Shane Tusup és menyasszon­ya, Nagy Viktória Zoé áprilisra várja első babáját, akiről már kiderült, hogy kislány lesz. A pár azonban nem áll meg egy gyereknél, mert mindketten nagy családot szeretnéne­k.

November közepén jegyezte el kedvesét, Nagy Viktória Zoé fitneszver­senyzőt Shane Tusup, nem sokkal később azt is bejelentet­ték, hogy érkezik az első kisbabájuk. A kismama most elárulta, hogy a kislány tavaszszal jön világra, és valószínűl­eg idővel tovább bővül majd a családjuk.

– Tavasszal érkezik a kis manó. Nekem nincs testvérem, ahogy Shane-nek sem, de mindig is nagy családra vágytunk, ezért igen, szeretnénk majd kistestvér­t is, de ez még a jövő zenéje. Most csak rá koncentrál­unk – mondta a Blikknek Shane menyasszon­ya, hozzátéve, hogy a baba nevét csak a születése után osztják meg a nyilvánoss­ággal. – Egy-két kedvencünk már most is van, de még van időnk, nem kapkodjuk el. Egy biztos, a neve is épp olyan csodás lesz, mint ő maga – tette hozzá Viktória.

A párral madarat lehetne fogatni, amióta kiderült, Viki várandós, bár Shane korábban elárulta, a gyermek nem a gondos családterv­ezés gyümölcse.

– Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyör­űbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőn­knek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már

Zoé és Shane az első

nekünk is lesz – mesélte korábban Shane Tusup.

BUDAPEST — Reptéren töltött egy éjszakát Zimány Linda és Bódi Sylvi. A héten ismét elstartolt a Szállj munkába – Sztárok a reptéren új szériája. A reality – amiben közismert személyisé­gek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér különböző munkakörei­t próbálják ki – tíz epizóddal tér vissza a TV2re. Tegnap ismét celebek öltötték magukra a munkaruhát. A két-két fős csapatok célja az volt, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek össze.

A második évad első adásában a Pásztor Anna–Sydney van den Bosch és a Zimány Linda–Bódi Sylvi páros próbált minél jobban teljesíten­i, de a nap végén csak az egyik pár kaphatott jutalmat. A kevésbé szorgalmas csapat büntetése az volt, hogy a terminálon kellett aludnia. A Zimány–Bódi páros vesztett, ezért egy tábori ágyon töltötte az éjszakát, amit Linda nem fogadott jól.

– Minden oldalról fáj az ágy... Ennél lejjebb már nincs – panaszkodo­tt, miközben próbált elhelyezke­dni.

 ?? ?? Családtere­zés
babáját várja, de nem állnak meg egy gyereknél
Családtere­zés babáját várja, de nem állnak meg egy gyereknél
 ?? ?? Büntetés
Bódi Sylvi és Zimány Linda tábori ágyon, a reptéren aludt, mert alulmaradt a tévés versengésb­en
Büntetés Bódi Sylvi és Zimány Linda tábori ágyon, a reptéren aludt, mert alulmaradt a tévés versengésb­en

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary