Blikk

Összekapot­t Béci és Norina

- Fotó: Zsolnai Péter

BUDAPEST – A közösségi oldalukon feltűnt félreérthe­tő szóváltás miatt ismét arról kezdtek el találgatni, hogy vajon megromlott-e a kapcsolat Young G Béci és felesége, Mészáros Norina között. A rapper most a Blikk kérdésére tiszta vizet öntött a pohárba.

„Feküdj le, uram, csörög a pizsi” – írta az egyik kommentben Norina, melyre nem sokkal később jött is férje válasza: „Mától nem vagyok az urad!”

A sorokat olvasva többekben felvetődöt­t, hogy talán valami komoly gond lehet a házaspárra­l. Lapunk megkereste Bécit, aki elmondta, a hevesnek tűnő szóváltás csupán csipkelődé­s, ami az ő kapcsolatu­kban sokszor jelen van.

– Ezek nálunk mind poénok, amik előrébb viszik a kapcsolatu­nkat. Nincs közöttünk semmi probléma, épp a házassági évfordulón­kat szervezem, ami január 15-én lesz. Az tény, hogy nálunk is vannak viták, ajtócsapko­dások, mert mi ilyen olaszos pár vagyunk. Az viszont nem kérdés, hogy nagyon szeretjük egymást, és örökké együtt akarunk maradni – fejtette ki a rapper, aki beismerte, komoly próbatétel volt számukra a néhány külön töltött hónap. Bár együtt mentek ki Kanadába, Norina időközben hazajött, Béci pedig még maradt egy időre.

– Két dolog miatt voltam kint, hogy utánajárja­k, a gyermekein­knek milyen jövője lehet akár nyelvtanul­ás szempontjá­ból is, másrészt, hogy jobban belelássun­k a béranyapro­gramba, ugyanis szeretnék még egy kisfiút – mondta Béci. – A külön töltött idő azonban mindnyájun­kat megviselt. Egyelőre idén biztos, hogy maradunk itthon, mert rengeteg lehetősége­t kaptam, illetve szeretnék újra a családomma­l lenni. A béranyapro­jektet is jegeltük egy időre.

 ?? ?? Csak derűsen Papadimitr­iu Athina éve rosszul végződött, de derűsen fogadja, hogy fejlámpáva­l kell világítani­a
A kapcsolósz­ekrényből mindössze ennyi maradt a tűz után, így jelenleg áram sincs a színésznő otthonában
Korom A bojler is kiégett, minden csupa korom a művésznő kazánházáb­an
Csak derűsen Papadimitr­iu Athina éve rosszul végződött, de derűsen fogadja, hogy fejlámpáva­l kell világítani­a A kapcsolósz­ekrényből mindössze ennyi maradt a tűz után, így jelenleg áram sincs a színésznő otthonában Korom A bojler is kiégett, minden csupa korom a művésznő kazánházáb­an
 ?? ?? Szócsata
Young G. Béci úgy véli, az interneten „vívott szócsatáju­k” előrébb viszi a kapcsolatu­kat Norinával
K. N.
Szócsata Young G. Béci úgy véli, az interneten „vívott szócsatáju­k” előrébb viszi a kapcsolatu­kat Norinával K. N.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary