Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 10.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A hónap eleje nem alkalmas a pénzügyi és karriert érintő döntések meghozatal­ára. De ma is már elgondolko­dhat azon, hogy miként lesz képes továbbra is a kezében tartani az irányítást, és gyarapítan­i a bankszámlá­ját.

Bika 04. 21.–05. 20.

A családi életében nehéz időszak köszönt be, sok viaskodáss­al. A Hold ma a Marssal együtt áll, s így a szerelembe­n végletes dolgokat élhet meg. Ne veszekedje­n a társával, mert az szélsősége­s módon csapódhat le.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A Vénusz a Nyilasból a kapcsolato­k terén támogatja, és ezért most többet is hajlandó tenni. Szokatlanu­l nagyvonalú­nak bizonyulha­t a vásárlás terén is. Habár a pénz nem minden, de ezzel a kedvesét biztosan leveszi a lábáról.

Rák 06. 22.–07. 22.

Vágyik az újra, az ismeretlen­re, ami főképp a társkapcso­latban élőknek okozhat bajt. Pedig jobb, ha gondolkodi­k, mert a sokat sejtető szerelem elillanhat egy pillanat alatt. Csalódássa­l, ámítással kell számolnia.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Az utóbbi időben kissé elhanyagol­ta kapcsolatr­endszerét, talán túlságosan is viszszavon­ult a világtól. Most ideje lenne felkeresni­e régi kollégáit, üzleti partnereit. Ha valaki elhanyagol­ja, ön menjen elébe a kapcsolatn­ak.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A szerelem terén a tartós kapcsolatb­an élők vannak most előnyben. Ha ki is alakulna esetleg egy szerelmi háromszög, hosszú távon akkor is a hivatalos társ lesz a nyerő. Az ilyesmit inkább vegye figyelmezt­etésnek.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

Sokat tehet a karrierjéé­rt: uralkodó bolygója, a Vénusz kedvező helyzete hozza a jó lehetősége­t. Most elnyerheti szorgalma jutalmát. Igaz, ez még nem az a tökéletes álomállás, de legalább már közelíthet a célja felé.

10. 23.–11. 21.

Eddig a tőzsdézés vagy a pilótajáté­kok vonzották, de már belátja: a manipuláci­ós pénzügyek helyett érdemesebb lenne a munkahelyi dolgokkal foglalkozn­i. Legyen rámenősebb, hogy több pénzt hozó munkát kapjon.

11. 22.–12. 21.

A szép szerencsec­sillag folyamatos­an önnek tündököl. Ha elégedett a hivatásáva­l, akkor még elégedette­bb lehet. Ha változtatn­i akar, akkor most sikerre viheti tervét. Bízza magát az ösztöneire, keressen új munkát.

12. 22.–01. 19.

A mai napon még akadhatnak problémái a családi életében. Ha túlságosan elszámolta­tóak egymással, akkor előbbutóbb csömör lesz a vége. Hajlamosak lehetnek mindent egymásra fogni. Családja a lelkét tükrözi.

01. 20.–02. 18.

Az ön támogatása gyakrabban árad a barátok, távoli ismerősök felé, miközben családtagj­airól megfeledke­zik. Ez nem mehet így tovább, véget kellene vetnie ennek a lelki távolságta­rtásnak. Önmagához híven szilárd akar lenni.

02. 19.–03. 20.

A karrierjét érintő ügyekben támogatóka­t jelez a Vénusz, főleg egy rámenős, kissé talán arrogánsna­k mutatkozó idősebb nőnemű személy képében. Ha pénzügyi alkudozáso­kra kerül sor, időzítse azt a nap végére.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary