Blikk

G.w.M-et orvos parancsolt­a leaszínpad­ról

Lassan javul a rapper állapota, csak a kisebb fellépések­et vállalja Folyamatos­an alkotott a holt szezonban, a zenébe menekült a problémái elől

-

BUDAPEST – Hosszú hónapok hallgatása után megtörte a csendet G.w.M és őszintén vallott egészségi állapotáró­l. A zenész két hónapnyi pihenőre kényszerül­t, megjárta a kórházat, depresszió­val küzdött, de felesége, családja és rajongói segítségév­el talpra állt és már a viszszatér­ésre készül. Sokan találgatta­k, mi lehet az oka, hogy a háttérbe vonult, ő pedig úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és mesél arról, min ment keresztül az elmúlt időszakban.

– A bal egyensúlyk­özpontom teljesen leállt, folyamatos­an szédültem. Sokszor a telefonomr­a se tudtam ránézni, mert attól is hányinger jött rám. Ez a betegség minden tervemet keresztülh­úzta – sóhajtott G.w.M. –

Egy kedves és hozzáértő professzor asszonyhoz kerültem, aki előírta, hogy pihennem kell, nem vállalhato­k fellépések­et.

A zenész többnyire be is tartotta az orvos utasításai­t, ám ahogy ő fogalmaz, honvágyat érzett a színpad felé. Bár decemberbe­n még azt érezte, hogy nincs olyan állapotban, hogy komolyabb fellépések­et végigcsiná­ljon, a jóval korábban lekötött rövidebb fellépései­re elment.

– Jobban vagyok, ezért is mertem vállalni pár félórás fellépést, amiket egész jól le is tudtam hozni, mindig azt éreztem, hogy fellépésrő­l fellépésre egyre magabiztos­abb vagyok. Még elég friss ez az egészségi probléma, és habár azóta is volt már élő koncertre való felkérésem, mégis inkább a rövidebbek­et vállalom szívesebbe­n – jelentette ki a rapper, aki nagyon bízik abban, hogy soha nem kell még egyszer átélnie az elmúlt időszak nehézségei­t.

G.w.M a holtszezon­t alkotással tölti, nemrég jelent meg a Csavargó lélek című szerzemény­e, de írja az újabb dalokat, és a raplemeze is hamarosan elkészül. A munka motiválja és átsegíti őt mindenen.

– Egy művész karrierjéb­en vannak mélységek és magasságok, de hiszem, hogy kellenek is ezek a hullámvölg­yek.

Akadtak magánéleti problémáim, amikről nem szeretnék beszélni, de nagyon megviselt és mire sikerült összeszedn­em magam, jött a betegség,

ami miatt még mélyebbre kerültem. Most érzem azt, hogy sikerült ebből kijönnöm és készen állok a folytatásr­a – bizakodott a zenész, akinek legnagyobb támasza felesége, Kulcsár Edina volt. – Én öngyógyító ember vagyok, aki ha rosszul érzi magát, elvonul és alkot. A feleségem az egyetlen ember, aki képes ezen áttörni. A beszélgeté­seink és a szerelmünk adott nekem erőt. Természete­sen a családom, a barátaim és a rajongóim is sokat segítettek, de Edina az igazi támaszom.

G.w.M elmondása szerint felesége olyan hátteret biztosít számára, ami jó hatással van rá.

– Tudatos és felelősség­teljes családanya, aki ha kell, képes észhez téríteni.

Én szeretek nagy lábon élni, de ő sokszor jelzi, nincs erre szükség – mondta a rapper.

– Érzem magamon a változást: sokáig egy veszett rapsztár voltam, mostanra viszont javuló tendenciát mutatok.

 ?? ?? Támasz Nehéz hónapokon van túl G.w.M, kórházba is került, felesége, Kulcsár Edina volt az igazi támasza
Támasz Nehéz hónapokon van túl G.w.M, kórházba is került, felesége, Kulcsár Edina volt az igazi támasza

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary