Blikk

Balogh Edina: Egy pár vagyunk Simonnal

-

BUDAPEST — Balogh Edina tiszta vizet öntött a pohárba, elismerve, hogy Szabó Simon a Farm VIP főnyeremén­ye mellett az ő szívét is elnyerte.

– Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbente­m, hogy ez már más. A baráti beszélgeté­sek átcsaptak más típusú beszélgeté­sekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánn­al tizenegy éven át az értékrende­m szerint monogám kapcsolatb­an éltem, még csak nem is nézelődtem – fejtette ki Edina a hot! magazinnak. – Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenten­i, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőn­k életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessü­nk, és mi is szabadon megélhessü­k a kapcsolatu­nkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünk­et – mondta a színésznő, aki azt is bevallotta, hogy nem könnyű beszélnie arról, mi zajlik benne, de bujkálni sem szeretne.

Mint azt korábban lapunk is megírta, Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP forgatása alatt meglehetős­en közel került egymáshoz, s a Blikk azt is megtudta, hogy a 44 éves színész-rendező még tavaly júniusban elvált a feleségétő­l, majd szeptember­ben elköltözöt­t otthonról. Edina házassága szintén zátonyra futott, ráadásul egykori férje, Som Krisztián már új nő mellett találta meg a boldogságo­t.

 ?? ?? Találkozás
Edina és Simon a Farm VIP forgatásán jött össze, és a pár már nem akar titkolózni
Találkozás Edina és Simon a Farm VIP forgatásán jött össze, és a pár már nem akar titkolózni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary