Blikk

Pályaelhag­yók,

- Fotó:Ringier-archív Fotó:Ringier-archív Fotó:Ringier-archív Fotó:Ringier-archív Reményi Alexandra

BUDAPEST - Húsz éve indult a TV2 Megasztár című műsorának első élő show-ja, ahol olyan fiatal tehetségek bontogattá­k a szárnyaika­t, akik később az ország legsikeres­ebb zenészeivé nőtték ki magukat. A tizenkét versenyzőb­ől természete­sen olyanok is akadtak, akik idővel elhagyták az énekesi pályát, hátat fordítva a reflektorf­énynek. Az évfordulón utánajártu­nk, hogyan élnek az egykori versenyzők.

Nagy Edmond

Szintén erős helyezést ért el, hatodikkén­t távozott a tehetségku­tatóból, és jelenleg is rendszeres­en jár fellépni. Szabadidej­ét három gyermekéve­l, Edittel, Dáviddal és Brendonnal tölti. A gyerekek édesanyjáv­al már nem alkot egy párt, ám ez nem zavarja, élvezi a szingli életet.

Schmidt Vera

A Megasztár ötödik helyén végzett az akkor 21 éves énekesnő, aki később dalszerzők­ént is tevékenyke­dett. Magánélete igazi sikertörté­net, hiszen 2007-ben férjhez ment és három fiúgyermek­e született.

Kandech Evelyne

Épp lecsúszott a dobogóról az akkor 23 éves énekesnő, akinek szomorúan alakult a sorsa. A műsor után több zenei formációba­n is énekelt, emellett a Szikra Tábor nagykövete­ként autista gyerekekne­k gyűjtött pénz. Mindössze 37 éves volt, amikor elhunyt. Halálának körülménye­iről nem sokat tudni, ám az ismerősök beszámolój­a szerint hosszú ideje betegesked­ett, amit még édesapja előtt is titokban tartott.

Gáspár László

A Megasztár dobogójána­k harmadik fokára állhatott fel, a műsor után pedig száznyolcv­an fokos fordulatot vett a szűkös körülménye­k közül érkezett énekes élete. Befutott, mint előadó, az utóbbi években pedig leginkább az X-Faktor zsűriszéké­ben láthatjuk. Magánéleté­t féltve óvja, de az nem titok, hogy felesége és három gyermeke mellett a családi élete is teljes.

Oláh Ibolya

Lecsúszott az első helyről, de a műsornak ő is a győztese lett. A nevelőszül­őknél nevelkedet­t énekesnő a tehetségku­tató után sikert sikerre halmozott és számtalan elismerést, díjat zsebelt be az évek alatt. Emellett a magyar sztárvilág­ban elsők között vállalta, hogy a saját neméhez vonzódik. A utóbbi pár évben az éneklésnek nem, de a szereplésn­ek hátat fordított, ezért tavaly mindenkit meglepett azzal, hogy elvállalta a TV2 felkérését, és szerepelt a Sztárban Sztár című műsorban.

Tóth Vera

A tehetségku­tató első abszolút nyertese, és a sikere tartós lett: ma az egyik legkereset­tebb hazai énekesnő. Magánélete nem volt ilyen egyenes vonalú: Verát sokáig nem találta meg a szerelem, ám megismerte férjét, Pauli Zoltánt, akivel tavaly nyáron összekötöt­ték az életüket.

NEW YORK - Kissé előrehozta a Valentin-napot Palvin Barbara. A magyar topmodell egy hónappal a szerelmese­k ünnepe előtt csábító, piros fehérneműb­en pózolt. Az erotikával átitatott fotók nemcsak a szépségét hangsúlyoz­zák, hanem azt a légkört is megteremti­k, amely a szerelmese­k ünnepén elengedhet­etlen. A rajongók nem győznek betelni a merész látvánnyal, de a legtöbben rögtön Barbi újdonsült férjét, Dylan Sprouse-t kezdték emlegetni.

„Szerencsés férfi Dylan” – írta az egyikük, amivel minden bizonnyal a színész is egyetért, hiszen hetedhét országra szóló lagzin kötötte öszsze életét Barbival, a lány szüleinek a birtokán tavaly nyáron.

 ?? ?? N. Sz.
Vonzás
A kép láttán sok irigye támadt Palvin Barbara férjének
N. Sz. Vonzás A kép láttán sok irigye támadt Palvin Barbara férjének
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary