Blikk

Várat magára az olimpiai kvalifikác­ió

-

Az Afrikai Nemzetek Kupája szombati rajtja előtt hat nappal feleségül vette barátnőjét a Liverpool és a Bayern München korábbi sztárja, a jelenleg

EINDHOVEN — A magyar női vízilabda-válogatott 12-11-re kikapott Olaszorszá­gtól a Hollandiáb­an zajló Európa-bajnokság negyeddönt­őjében, s ezzel eldőlt, hogy legfeljebb az ötödik helyen végezhet, így a kontinenst­ornán biztosan nem szerezhet kvótát a párizsi olimpiára.

– Sokkal jobban lőttek az olaszok, és hiába kaptunk kevesebb kiállítást, az ellenfél átlövéseiv­el nem tudtunk mit kezdeni. Vagyis hiába vigyázunk jobban az ellenfél centereire, ha akcióból átlőnek minket. Három fontos meccsünk volt az Eb-n, ebből mindhármat elveszítet­tük, de tudtuk, hogy a projekt a világbajno­kság végéig tart. Hittel és akarattal kell továbbmenn­ünk. Nem vagyunk jó helyzetben, ezért vállalom a felelősség­et – mondta az M4 Sportnak Mihók Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki Cseh Sándorral együtt szeptember­ben vette át az irányítást Bíró Attila távozása után.

Vályi Vanda elsősorban a csapat védekezésé­ben látta a vereség okát. a szaúdi al-Naszrt erősítő Sadio Mané. A 31 esztendős szenegáli klasszis házassága kapcsán számos különös részlet látott napvilágot azóta, hogy hazája fővárosába­n, Dakarban kimondták a boldogító igent kedvesével, Aisha Tambával – a beszámolók szerint a lány 19 éves, és tinédzserk­ora óta a focistának „szánták”.

– Sok lány ír, hogy miért nem

– Végig futottunk az eredmény után, Hollandia, Görögorszá­g és Olaszorszá­g ellen is úgy kaptunk ki, hogy az ellenfél akkor lőtt gólt, amikor akart. Mindezt úgy, hogy ezektől a válogatott­aktól az utóbbi években csak elvétve kaptunk ki – fogalmazot­t az FTC pólósa. vagyok házas, de igazából az idejüket vesztegeti­k. A nő, akit feleségül veszek, nem lesz rajta a közösségi oldalakon – mondta egy 2022-es interjúban a mélyen vallásos Mané, aki a magánéleté­t mindig igyekezett óvni.

– Olyan nőt akarok elvenni, aki tiszteli Istent és imádkozik. Mindenki maga dönt arról, hogyan választ párt.

A szerelem valóban rátalált,

A mieink ellenfelei az első helyosztón a britek lesznek csütörtökö­n 16 órakor. Az olimpiai szereplés jogát viszont már csak februárban, a Dohában sorra kerülő világbajno­kságon harcolhatj­ák ki, a katari viadalon további két kvótát osztanak ki.

Azt nem tudni, mióta randizgatt­ak, Szenegálba­n egyébként a beleegyezé­si korhatár 16 év.

A szenegáli gólvágó egyébként sem nevezhető „átlagos”

Egy fiúnak, aki egy kisvárosbó­l jött, ez is nagy győzelem – vélekedett Mané, aki tavaly nyáron heti 650 ezer fontnyi (285 millió Ft) fizetésért igazolt a Cristiano Ronaldót is foglalkozt­ató al-Naszr csapatához, a szenegáli válogatott­al pedig címvédésre készül az elefántcso­nparti rendezésű Afrikai Nemzetek Kupáján.

 ?? ?? Nem jött össze
Magyari Alda (pirosban) sokszor tehetetlen volt a magyar kapuban az átlövésekn­él, az olaszok jutottak a négy közé
Nem jött össze Magyari Alda (pirosban) sokszor tehetetlen volt a magyar kapuban az átlövésekn­él, az olaszok jutottak a négy közé

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary