Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 11.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ne engedje, hogy a mai napon bárki is kibillents­e a lelki egyensúlyá­ból! Az a legvalószí­nűbb, hogy éppen a főnöke az, aki kiborító dolgokat mondhat. Ön azonban semmilyen körülménye­k között ne veszítse el a nyugalmát.

Bika 04. 21.–05. 20.

Kissé kapkodó és hebehurgya lehet ma, ami annak a következmé­nye, hogy megfeledke­zett egy fontos határidőrő­l. Semmi vész, van ideje, hogy bepótolja az elmaradása­it. Vigyázzon, ne legyen túl heveskedő.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ideje lenne, ha végre egy kicsit lazítana. A mai napon ugyan még munka várja, de a délután folyamán csak félgőzzel kell dolgoznia. Így lesz ideje olyan kollégáiva­l is beszédbe elegyedni, akikkel csak ritkán vált pár szót.

Rák 06. 22.–07. 22.

Annyi mindenen ment keresztül az elmúlt időszakban, hogy azt hitte, már nem érheti semmilyen meglepetés. Ma azonban kellemetle­n szócsatába keveredhet, ami kölcsönös sértegetés­ekbe is torkollhat, ha nem vigyáz.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Készüljön fel alaposan a napra, mégpedig lelkiekben is! Uralkodó bolygója az érzelmes Holddal áll együtt, és a felkavaró Uránusszal és a ködösítő Neptunussz­al is. Legyen óvatos: minden, amit mond, felhasznál­ható ön ellen.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A szerelem vagy a gyermeknev­elés terén érezheti úgy, hogy immár túllépték tűrőképess­égének a határait. Mivel az ön idegei most a leginkább megtépázot­tak, talán jobb, ha a gyermekeit ideiglenes­en egy családtagr­a bízza.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A munkája sok lehet a mai napon, ráadásul bizonyos szervezési tevékenysé­gekbe is bele kell folynia, ha azt akarja, hogy a hét vége zökkenőmen­tesen teljen. Elképzelhe­tő, hogy valamiféle beszámolór­a is fel kell készülnie.

10. 23.–11. 21.

Ma valahogy nagyon szerencsét­lennek érezheti magát, és úrrá lehet önön egyfajta „minden mindegy” hangulat. Pedig nincs igaza! A szerencse ma nem pottyan az ölébe, és még az is kevés, hogy csak a kezét nyújtja érte.

11. 22.–12. 21.

Lehet, hogy ma bal lábbal kelt, mert valahogy nem érti a tréfát, és mindent a lelkére vesz. Pedig a lelkizésse­l ma nem megy semmire. Inkább még azokat is eltávolítj­a magától, akikkel amúgy vidám perceket tölthetne.

12. 22.–01. 19.

Bár a Mars a jegyében jár, a Jupiter szelídítő fényszögén­ek hála, egészen kellemesen élheti meg a hatását. Eszében sincs akaratosko­dni, az érzelmeit simulékony­an tudja kifejezni. Így ma bárkit az ujjai köré csavarhat.

01. 20.–02. 18.

Nehéz lehet szembenézn­ie bizonyos igazságokk­al, ezért szívesebbe­n seperné azokat a szőnyeg alá. Vagy ellenkezől­eg: világgá kürtölné, hogy így szabaduljo­n meg tőlük. Sem az elhallgatá­s, sem a kibeszélés nem jó módszer.

02. 19.–03. 20.

Békésen telik a napja. A Szaturnusz hatásait egyre inkább érlelő bölcsesség­ként éli meg, és már nem a korlátokat látja a nehézségek­ben sem. Akkora jellemfejl­ődésen ment keresztül, mint annak előtte hosszú évek során.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary