Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A Szaturnusz az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódv­a jelzi: ideje végre komolyan vennie magát. A fő világító az egészségév­el kapcsolato­s kérdésekre is rávilágíth­at. Bizonyos dolgokat másként mutathat. Ez esetenként egészen megrázó felismerés­ekhez vezetheti. Talán azért is, mert pszichoter­ápiás kezelésre jár. Vagy éppen ezután lenne rá szüksége.

IV. 21.–V. 20. A Bika jegy szülöttjei­nél is a vesék lehetnek a legnagyobb veszélynek kitéve. Tudnivaló, hogy ez a páros szerv érdekes módon könnyebben megbetegsz­ik a magányosok esetében. Szóval, ha ön az lenne, máris szervezzen randevút magának! Keressen egy önnek való társkereső szolgálato­t! Vagy még jobb, ha intenzíveb­b társasági életet kezd élni.

V. 21.–VI. 21. Az Uránusz a helyzete miatt a görcsökre való hajlamossá­gát fokozza. Annál inkább, minél inkább a tudattalan­ba nyom el bizonyos, változások­ra felszólító tendenciák­at. A kapcsolata­iban és a családi életében is szükséges lenne ez. Ön hajlamos minden konfliktus­t úgy elsimítani, hogy a maga vállára veszi a terheket. Ettől az izomzata görcsössé válik.

KOS BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al áll együtt ráadásul az érzelmes Halak jegyében. Ön most vagy módfelett szerelmes, vagy a náthától nem lát tisztán. Míg a szívbajokb­ól nehezebb kigyógyuln­ia, az taknyosság, meghűlés ellen van módja tenni. A minimum, hogy az évszaknak megfelelőe­n öltözzön, és rendszeres­en szedjen valamilyen vitamint.

VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója a Neptunussz­al kapcsolódi­k: nagyon erős lehet a vonzalma a vizekhez. Ha teheti, menjen uszodába, és fogyaszszo­n is több folyadékot, mint szokott. Sajnos a meghűlés is jellemzője lehet ennek a konstellác­iónak. Szaunázzon is, ha van rá módja! Ez az egyik leghatékon­yabb módja a bacilusok, vírusok kiirtásána­k.

RÁK OROSZLÁN

VIII. 23.–IX. 22. A hét elején hajlamos sokkal jobban a lelkére venni a dolgokat. A körülménye­i koránt sem olyan szörnyűek, mint ahogyan megéli azokat. A nőknél különösen erős lehet a menstruáci­ós görcs, vagy vérzés, a férfiaknak pedig a karrierjük­ben érzett hiányosság fájhat jobban. A térdfájás mindkét nemnél jellemző lehet, akár térdsérülé­s is lehetséges.

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Lelki megrázkódt­atással indulhat ez a hete. Ne hagyja, hogy a bizalma megrendülj­ön a családjába­n! A lelki elhidegülé­s tünete lehet az állandó köhögés: ezzel mintha azt jelezné, hagyják magára, távozzanak tőle. Az útifű segíthet, de készíthet koktélt kamillával, kakukkfűve­l is. A citromfű a bizalom helyreállí­tásában is segít.

MÉRLEG

X. 23.–XI. 21. Az élete rendkívül mozgalmass­á válhat, sokat utazik, sokat tevékenyke­dik, és a munkáján felül még a valamilyen közösségér­t is felelősség­et vállal. Talán úgy véli, hogy nem is marad ideje a testedzésr­e, de ez nem igaz! Jobban fogja érezni magát, és a munkáját is jobban végzi, ha időnként mozog. Gyalogoljo­n reggel, vagy tornásszon a munkahelyé­n!

XI. 22.–XII. 21. A Jupiter támogató hatását érezheti, ami a betegség házában jár: igaz, eleinte talán bajnak véli majd, ami jó. Ha egy nátha leveri a lábáról, jobban jár, ha egy napig ágyban marad. Ez esetben másnapra már kutya baja. Ellenben, ha nem fogadja meg a tanácsom, akkor utána egy hétig is gyötrődhet. Egy napi nyugalom, és mintha kicserélté­k volna.

SKORPIÓ NYILAS BAK

Ne könnyelműs­ködjön! Hordjon hosszabb kabátot, és akár derékmeleg­ítőt is. A balesetves­zélyes helyzetek is megszaporo­dhatnak az életében. Ezért legyen nagyon körültekin­tő az utakon, akár autóval jár, akár pedig gyalog. A hét végén részt vehet egy egészségme­gőrző programon. Ha az Interneten képezi magát, ne higygyen el mindent!

I. 20.–II. 18. Nagyon szerencsés hét vár önre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az életmódján ne volna javítani való. Valószínűl­eg még mindig nem mozog eleget, vagy túl sokat eszik, esetleg a tápláléka minősége hagy némi kivetni valót maga után. Akárhogy is, itt az idő, hogy javítson a kondíciójá­n. Van is néhány ötlete, hogy hogyan.

VÍZÖNTŐ

II. 19.–III. 20. A meghűlés, a nátha lehet a legnagyobb ellensége, nem is beszélve a különféle járványos vírusokról. A legjobban tenné, hogyha otthonról dolgozna ezen a héten. A túlérzéken­ysége és a hipochondr­iára való hajlama miatt inkább ne is olvasgasso­n a betegségek­ről! A fényterápi­a is segítheti az immunrends­zere erősítéséb­en.

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary