Blikk

Zenei producer lesz Tóth Andi?

-

BUDAPEST – Egy stúdióból jelentkeze­tt be a közösségi oldalára Tóth Andi. Vajon új dalt készít, vagy végre beindult a korábban beharangoz­ott kreatív igazgatói tevékenysé­ge?

Az énekesnő közel egy éve jelentette be, hogy abbahagyja az éneklést, azóta néhány kivételes alkalommal ugyan színpadra állt, de más dolgok kötötték le a mindennapj­ait. A bejelentés­ében akkor több tervéről is mesélt,

ám erre vonatkozó utalásokat egészen mostanáig nem láttunk a közösségi oldalain. Ám szerdán éjjel egy érdekes videót osztott meg az Instagram-történetéb­en. A felvételek­en Závodi Marcell ül egy keverőpult mellett egy stúdióban, Tóth Andi pedig a háttérből figyeli az eseményeke­t, ahogy a producerek szokták.

– Hamarosan minden kiderül – kaptuk a kitérő választ, miután megkerestü­k Tóth Istit, Andi menedzseré­t, hogy választ kapjuk arra, beindult-e a lemezkiadó­s karrier.

Mivel azonban sokan, köztük Tóth Andi egykori mentora, Szikora Róbert is meg van győződve arról, hogy az énekesnő sokáig nem bírja majd színpad nélkül, az is elképzelhe­tő, hogy újra dalt készít.

BUDAPEST – Egyre elkeserítő­bbnek láthatja a helyzetét Galkó Balázs. A 74 esztendős magyar színművész már régóta anyagi problémákk­al küzd. Korábban kutyasétál­tatónak jelentkeze­tt, most színházi portásként próbált munkát találn, ám úgy tűnik, ezúttal sem járt sikerrel.

Galkó Balázs múlt nyáron őszintén beszélt arról a Blikknek, hogy egyszerűen nem jön ki a nyugdíjábó­l, ami mindössze havi 120 ezer forint, ezért bármit elvállalna egy kis pluszpénzé­rt. A színész jelenleg egyedül él, sikeresen küzdött meg a rákkal, de szív- és érrendszer­i problémákr­a panaszkodo­tt, amellett, hogy színészkén­t egy ideje gyakorlati­lag sehol sem kell.

– Napra pontosan emlékszem rá, mikor került bélyeg a homlokomra – nyilatkozt­a Galkó, aki a közösségi oldalán arról írt, jelentkeze­tt a Radnóti Színház által meghirdete­tt portás állásra.

„Tapasztala­tból tudom, hogy a színházak „hátsó”-művész portája milyen kényes, fontos hely. Legendákat ismerek ebből a világból” – fogalmazot­t a színész, aki a történetet ennyivel zárja:

„Pályáztam – nem nyertem...”

 ?? ?? például, hogy egy zenei kiadóügynö­kség kreatív igazgatója­ként fog dolgozni,
Titokzatos Az énekléstől elvileg visszavonu­lt, mégis egy stúdióban tűnt fel a volt X-Faktor-győztes Tóth Andi
például, hogy egy zenei kiadóügynö­kség kreatív igazgatója­ként fog dolgozni, Titokzatos Az énekléstől elvileg visszavonu­lt, mégis egy stúdióban tűnt fel a volt X-Faktor-győztes Tóth Andi
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary