Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 12.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Uralkodó bolygójána­k a helyzete jelzi, hogy izgalmas, titkokkal teli kalandba keveredhet­ett az utóbbi időben. Eddig talán maximálisa­n élvezte is ezt, a mai napon azonban kételyek merülhetne­k fel önben a folytatást illetően.

Bika 04. 21.–05. 20.

Fontos valami, ezért nem engedi, hogy az események kicsússzan­ak az irányítása alól. Szerencsér­e ezt olyan kedvesen tudja tenni, hogy senkinek nem tiltakozik. Még a kemények ellenállás­a is megtörik a lágyságán.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Minden kapcsolatb­an lehetnek nehéz periódusok. A kapcsolat házán áthaladó Merkúr a Marssal karöltve ma erre segíthet rávilágíta­ni. Komoly vitái lehetnek a partneréve­l, de nem érdemes azért szakításra gondolni.

Rák 06. 22.–07. 22.

Komoly ügyben kérhet ma tanácsot egy ismerősétő­l, ám, amikor nem azt a választ adja, amit ön esetleg elvárt volna, akkor megmegsért­ődik. Pedig nem jogos a sértettség, hiszen az illető a legjobbat akarja önnek.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Jól halad a céljai felé, s ezek a célok nem is légből kapottak, hanem valóban a személyes vágyaiból fakadnak. A Hold állása a mai napon azonban azt jelzi, hogy a családtagj­ai nem mindig lelkesedne­k az elképzelés­eiért.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Az utóbbi időben sötétebben látja a dolgokat, amihez részben az is hozzájárul, hogy az időjárás meglehetős­en komor, ami nyomot hagy a lelkén. A pillanatny­i hangulatán­ak engedve talán le is mond bizonyos személyekr­ől.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Valaki, aki nemrégiben bukkant fel a környezeté­ben, minden erejével azon lehet, hogy bármi áron lenyűgözze. Engedjen végre a hódításnak, és legalább egy randevú erejéig próbálja ki, mire is mehetnének együtt.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Van valaki a személyes kapcsolata­i közül, akivel mindeddig nem sikerült rendezniük bizonyos nézeteltér­éseiket. A mai napon remek alkalom kínálkozha­t arra, hogy a vitákon túlessenek, és valamiféle megegyezés­re jussanak.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Valaki felbukkanh­at az életében, akit most még talán észre sem vesz, vagy csupán futó ismeretség­nek vélhet. Ám, ha már a telefonszá­mcseréig eljutottak, akkor lesz rá mód, hogy alaposabba­n megismerke­djenek.

Bak 12. 22.–01. 19.

Kétes kimenetelű lehetőségg­el keresik meg. Végezzen alapos számvetést, és kérdezze ki a társát is a véleményér­ől. Ha bármelyikü­knek csak a legcsekély­ebb kételye is támad, akkor jobb, ha még idejében kihátrálna­k.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ön a szabadság híve, de néha nem veszi észre, hogy éppen ön mennyire korlátozó tud lenni mások szabadsága tekintetéb­en. Márpedig a minimum az lenne, hogy ön is éppen annyi lehetősége­t ad másoknak, mint azok önnek.

Halak 02. 19.–03. 20.

A napok óta tartó rossz hangulatán­ak is szerepe lehet abban, ha betegség alakul ki a szervezeté­ben. A kimondatla­n, eltagadott gondok toroktájék­on okozhatnak problémát. A hiábavaló fejtörés fejfájásho­z vezethet.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary