Blikk

Dobos Evelin egy nap alatt kapott szerepet

- B. P.

BUDAPEST – Egy, a magyar fővárosban játszódó, magyar történetű nemzetközi produkciób­an csillogtat­hatta meg tehetségét és angoltudás­át Dobos Evelin és Xantus Barbara. A két színésznő az egyik legismerte­bb amerikai tévécsator­na, a Hallmark legújabb mozijában szerepelt, amely több szálon is kötődik Magyarorsz­ághoz. A Love on the Right Course, azaz a Szerelem a megfelelő pályán egy golfozónőr­ől szól, aki egy sikertelen versenysor­ozat után apja budapesti golfpályáj­án keres menedéket a világ elől, ahol persze nemcsak önmagát találja meg, de a szerelmet is. A film férfi főszereplő­je, a kanadai színész, Marcus Rosner egy magyar férfit játszik, emiatt meg kellett ismerkedni­e a magyar nyelv szépségeiv­el.

– Jókat nevettünk a forgatáson, mert voltak szavak, amelyeket újra és újra meg kellett tanítani neki, mert egyszerűen nem tudta kimondani – emlékezett vissza a nyári forgatásra Xantus Barbara, aki örült, hogy része lehetett a produkción­ak. – Bízom benne, hogy ez a film eljut hozzánk és lehetek én a saját magam magyar hangja.

A felvételek nagy részét Szentendre környékén, Tatabányán vagy a budai Várnál forgatták, a helyszínek lenyűgözté­k a stábot. A filmben lehetősége­t kapott, többek között Dobos Evelin is, aki egy karrierist­a ingatlanüg­ynököt alakít.

– Már mindenkit kiválaszto­ttak, erre a szerepre nem volt csak meg a színész, amikor megkereste­k, hogy készítsek magamról egy videót az egyik párbeszédd­el. Szinte egy nap alatt kiderült, hogy az enyém a szerep, amelynek nagyon örültem – árulta el Evelin, aki bízik abban, hogy lehet folytatása a sztorinak.

 ?? ?? Gyakorolt
Xantus Barbara a szerepe mellett nyelvtanár­ként is besegített a főszereplő­nek
Gyakorolt Xantus Barbara a szerepe mellett nyelvtanár­ként is besegített a főszereplő­nek
 ?? ?? Jelenet
Dobos Evelin (mellette Roy McCrerey) ingatlanüg­ynököt alakít a filmben
Jelenet Dobos Evelin (mellette Roy McCrerey) ingatlanüg­ynököt alakít a filmben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary