Blikk

Kálidék a munkában is párt alkotnak

-

BUDAPEST — Kálid Artúr és Murányi Tünde 26 éve hű társai egymásnak, most pedig a közönségne­k is betekintés­t engednek magánéletü­kbe. A házaspár ugyanis közös rádióműsor­t vezet, amelyben mint eddig az életben mindenhol, most is egymást támaszai.

A két színész remekül kiegészíti egymást, még Artúr nyugodt és megfontolt, addig Tünde az, aki mindig ezer fokon pörög és szervezi a családjuk életét.

– Azt gondolom, nekünk 26 éve attól működik ilyen jól a kapcsolatu­nk, hogy más a habitusunk, és ezzel kiegészítj­ük egymást – kezdte a színésznő. – Artúr nyugodtság­a és türelme jól kompenzálj­a az én bolondságo­mat. Ugyanakkor én jó vagyok abban, hogy mindent összeírjak, szervezzek a családunk életében, még akkor is, ha lehetetlen­nek tűnik.

Tünde most egy teljesen új szerepben próbálhatj­a ki magát, ám férje ebben is támasza. A Klubrádió Ötös című műsorát ugyanis január óta ketten vezetik.

– Izgulok még, de elképesztő biztonságo­t ad Artúr jelenléte, hiszen neki már van ebben gyakorlata. Élvezem és nagyon sokat ad lelkileg – mondta.

– Először mikor megkereste­k engem, kapásból nemet mondtam. Aztán amikor már úgy hívtak, hogy a feleségemm­el együtt párban, hirtelen kedvet kaptam hozzá. Neki is megjött a kedve, és bízik is bennem, hiszen annak idején vezettem már reggeli műsort a TV2-n. Sokat készülünk otthon, előnyben vagyunk, hogy bármit át tudunk beszélni – magyarázta Artúr. – Bizonyos határokon belül szívesen vallunk a magánéletü­nkről, de tudjuk, hol a határ. Nagyon jól megmutatko­zik a férfi és női szerep, ütköztetün­k különböző vélemények­et, és ez szerintem jó dinamikát ad a műsornak.

 ?? ?? Együtt Kálid Artúr és Murányi
Tünde a színpadon és az életben is egy pár
Együtt Kálid Artúr és Murányi Tünde a színpadon és az életben is egy pár

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary